Količina:

0


Znesek:

0,00

Škrob je rešitev

Škrob je rešitev
  • Redna cena:

    24,80 €

  • Popust:

    1,24 € (5%)

  • Spletna cena:

    23,56 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V svoji enajsti knjigi 'Škrob je rešitev' je dr. McDougall strnil vse svoje znanje in več kot 40-letne izkušnje zdravljenja. V nekaj desetletjih, vse od Atkinsa do Dukana, je strah pred vsemogočnimi ogljikovimi hidrati zavladal nutricistični industriji. Samo omemba s škrobom bogate hrane sproži tako nelagodje kakor tudi hrepenenje. Resnica pa je, da ogljikovi hidrati niso sovražnik.

Avtor številnih prodajnih uspešnic John A. McDougall, dr. med., in njegova žena, odlična kuharica Mary, sta dokazala, da vam dieta, bogata z ogljikovimi hidrati, pomaga pri izgubi kilogramov, prepreči in ozdravi številne bolezni. Škrob je rešitev temelji na preprosti zamenjavi – telesu boste dali energijo predvsem z ogljikovimi hidrati, namesto z beljakovinami in maščobami.

Zadovoljni boste, imeli boste več energije, vaš izgled in počutje pa bosta izvrstna. Modne diete pridejo in gredo, dr. McDougall pa je zagovornik rastlinske prehrane že desetletja. Njegovo znanje je pomagalo na tisoče ljudem, da so postali vitki in si povrnili zdravje. Veliko izpovedi boste našli v tej knjigi, med njimi tudi zgodbe ljudi, ki so izgubili po 60 kilogramov zgolj v nekaj mesecih, ter bolnikov, ki so zboleli za smrtno nevarnimi boleznimi, kot so sladkorna bolezen tipa 2, artritis in bolezni srca. Priporočilom, zasnovanim na najnovejših znanstvenih raziskavah, je lahko slediti, naučila pa vas bodo, kaj jesti in čemu se izogniti, kako nadomestiti priljubljene jedi in pametno izbirati jedi, ko se prehranjujete zunaj.

Začeli boste s 7-dnevnim zanesljivim uvodnim programom. Uživali boste v raznoliki hrani in prigrizkih, ki zagotavljajo, da ne boste nikoli lačni, ob tem pa boste izgubljali težo! V pomoč vam bodo navodila, kako načrtovati tedenski jedilnik in skoraj 100 receptov za pripravo slastnih, mamljivih (in poceni) jedi, ki bodo takoj postale del vaše vsakdanje prehrane. Škrob je rešitev je revolucionaren program, ki vam bo pomagal pri izgubi odvečnih kilogramov, izboljšal bo vaše zdravje, prihranili boste denar in spremenili svoje življenje.

John A. McDougall, dr. med., je skupaj z ženo Mary soavtor mnogih prodajnih uspešnic, sodeloval pa je tudi pri dokumentarnem filmu in knjigi Raje vilice kot nože. V svojem McDouggal Live-In Program v Santa Rosi, Kalifornija, McDougall zdravi bolnike in uči zdravnike ter študente, kako najpogostejše bolezni, namesto z zdravili in operacijami, pozdraviti s hrano.

Mehka vezava, 21,00 x 14,0 cm, 352 strani.

O KNJIGI SO DEJALI:

"Poslanstvo Dr. Johna McDougalla je, da nas naredi bolj zdrave. Preberite Škrob je rešitev. Lahko vam reši življenje in razum." – Dennis Bourdette, dr. med., predsednik oddelka za nevrologijo na Univerzi za zdravje in znanost v Oregonu

"Izjava "Jejte, kar koli, kadar koli in kolikor koli želite" zveni preveč dobro, da bi bila resnična. Vendar knjiga Škrob je rešitev Johna McDougalla, trdo utemeljena na znanstvenih dokazih na bralcu prijazen in razumljiv način ponuja prav to: neverjetno dobro in hkrati resnično." - George D. Lundberg MD, glavni urednik spletnega portala za strokovnjake s področja zdravstva MedPage Today

"Dr. John McDougall je zaradi svojih neverjetnih dosežkov, znanja ter poguma, da se bori za svoje ideale, postal eden najbolj uveljavljenih zdravnikov s področja nutricionistike. Za tisoče njegovih bolnikov je postal prava ikona. Ko boste prebrali to knjigo, bo ikona postal tudi za vas." –T. Colin Campbell, PhD, soavtor knjige Kitajska študija

"Škrob je rešitev vam na drzen ter iskren način natančno pokaže, kako si povrniti življenje in zdravje. Nihče ni nikoli podal tega sporočila tako jasno. Najnovejšemu delu dr. McDougalla je usojeno, da postane klasika." – Douglas J. Lisle, PhD, soavtor knjige Pasti užitka

"Dr. McDougall in Mary sta ponovno uspela. Škrob je rešitev je temeljita in očarljiva predstavitev koristi za zdravje in odlične prehrane na rastlinski osnovi. Poleg tega, da je hrana zdrava, je okusna in čudovita." – Robert A. Rosati, dr. med., soavtor New York Times uspešnice Rešitev z rižem.