Izzivalno drugo mnenje - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Izzivalno drugo mnenje

Izzivalno drugo mnenje
 • Redna cena:

  24,80 €

 • Popust:

  1,24 € (5%)

 • Spletna cena:

  23,56 €

 • ISBN:

  9789619092255

 • Avtor:

  John A. Mcdougall

 • Založba:

  Sitis

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga IZZIVALNO DRUGO MNENJE je napisana v obliki vprašanj in odgovorov z uvodnimi zgodbami ljudi, ki so po seznanitvi z grozečo diagnozo in prognozo poiskali drugo mnenje. Avtor se je o vsaki od naštetih bolezni posvetoval s številnimi uglednimi zdravniki, tako da so nasveti strokovno velikokrat preverjeni in zanesljivi.

Vsak, ki ima sebe rad in ki je pripravljen pridobiti nekaj znanja in zbrati dovolj odločnosti, lahko prepreči nastanek in napredovanje skoraj vsake bolezni, njen potek lahko pogosto obrne in doživi popolno ozdravitev. Nismo nemočne žrtve usode ali genov – sami odločamo o svojem zdravju. Nismo nemočni objekt v postopkih zdravljenja farmacevtske medicine – sami odločamo o zdravljenju in ozdravitvi.

Pri izbiri načinov zdravljenja bi morali vedeti:

- kaj so osnovni vzroki bolezni, koliko je k nastanku in razvoju prispeval način življenja;
- ali zdravilo vpliva zgolj na simptom, pojavnost in posledico bolezni ali je usmerjeno v odpravljanje vzrokov;
- ali so znani vsi stadiji poteka bolezni in vse stopnje zdravljenja;
- kdaj bo in ali bo težava dokončno odpravljena in s kakšnimi posledicami;
- ali zdravljenje pomeni dosmrtno odvisnost od zdravil;
- katere škodljive posledice lahko povzroči izbrani način zdravljenja in s kakšno verjetnostjo ter s kakšnimi zdravili jih bo treba odpraviti? Ali je predvidljiv medsebojni vpliv vseh zdravil;
- koliko bo izbrana terapija izboljšala kakovost življenja in ali ga bo podaljšala;
- koliko bo izbrana terapija okrepila ali uničila samoobrambne in samoozdravitvene mehanizme;
- ali obstaja druga izbira: kako doseči hitro, trajno in dokončno ozdravitev brez škodljivih posledic in okrepiti samoobrambne in samoozdravitvene sposobnosti ob dvigu kakovosti življenja, vključno z denarnimi in s časovnimi prihranki.

Ne znam si predstavljati večje koristi za zdravje posameznika, kot so izčrpni, natančni, konkretni, kakovostni, verodostojni in znanstveno preverjeni odgovori na vsa zgornja vprašanja.