Čarodej - Tolpa mladega Ješue, 1.del, Tolpa mladega Ješue, 1.del - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Čarodej - Tolpa mladega Ješue, 1.del

Tolpa mladega Ješue, 1.del

Čarodej - Tolpa mladega Ješue, 1.del
 • Cena:

  19,00 €

 • ISBN:

  9789619406625

 • Avtor:

  Tomaž Lavrič, Gorazd Vahen

 • Založba:

  Buch

 • Datum izida:

  07.03.2017

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Prihaja nova poslastica na stripovskih straneh: začetek seriala Tolpa mladega Ješue Tomaža Lavriča, zaradi katerega je završalo po hodnikih devete umetnosti še preden je bila objavljena ena sama tabla omenjenega stripa.

Razvedelo se je namreč, da si velike tuje založbe, s katerimi je Lavrič doslej sodeloval, zaenkrat še ne upajo lotiti tega politično nekorektnega projekta, ki se odpre na Bližnjem vzhodu leta 64 po Kristusu, ko začne zgodovinar Zaharija, goreči pripadnik preganjane nove verske sekte kristjanov, iskati resnico o svojem duhovnem vodji. Resnico, ki zna biti neprijetna in marsikomu ne bo všeč, ga že na začetku opozori njegov sogovornik, edini preživeli od dvanajstih apostolov, ki v izgnanstu živi pod lažnim imenom.

Serial Tolpa mladege Ješue je zasnovan kot stripovska trilogija, ki jo sestavljajo albumi z naslovi Čarodej, Zdravilec in Kralj. V Čarodeju, prvem delu, skozi oči pripovedovalca spoznamo mladega Ješuo, sina Jožefa in Marije, ki zapusti svoj dom in s skupino prijateljev, ki jih sreča med svojim vandranjem po Galileji, ustanovi poniglavo tolpo, odločeno, da se bo skozi življenje prebijala na lahek in uživaški način, strogo brez vsakršnega nasilja tu pa tam malo kradla, sleparila, varala in naposled s svojim znanjem, spretnostjo ter domiselnostjo izpilila uspešno kariero potujoče atrakcije uličnih čarodejev in čudodelcev.

Trda vezava, 22,5 x 30 cm, 48 strani.