Znanost o vzgoji: O ljubezni, vzgoji in igri z vašim otrokom, 2. dopolnjena izdaja z novim poglavjem - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Znanost o vzgoji: O ljubezni, vzgoji in igri z vašim otrokom

2. dopolnjena izdaja z novim poglavjem

Znanost o vzgoji: O ljubezni, vzgoji in igri z vašim otrokom
 • Znanost o vzgoji: O ljubezni, vzgoji in igri z vašim otrokom
 • Znanost o vzgoji: O ljubezni, vzgoji in igri z vašim otrokom
 • Znanost o vzgoji: O ljubezni, vzgoji in igri z vašim otrokom
 • Znanost o vzgoji: O ljubezni, vzgoji in igri z vašim otrokom
 • Redna cena:

  34,99 €

 • Popust:

  3,50 € (10%)

 • Spletna cena:

  31,49 €

 • Avtor:

  Margot Sunderland

 • Založba:

  Didakta

 • Datum izida:

  21.04.2017

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Strastno, a objektivno napisan prvi vzgojni priročnik, ki ne pripoveduje o tem, kakšna je najboljša vzgoja, ampak to utemeljuje z znanstvenimi dejstvi.

»Odkritje, da imamo starši tako neposreden vpliv na razvoj povezav v otrokovih možganih in na dolgoročno kemično ravnovesje v njih, nas navdaja z navdušenjem in hkrati z grozo.«

V tem odličnem priročniku o vzgoji otrok je opisano, da je od kakovosti nege otroka odvisno njegovo mentalno zdravje za vse življenje. Otroci, katerih čustva in občutki, celo njihovi izbruhi jeze, so razumljeni in upoštevani, bodo v življenju zadovoljnejši od tistih, ki so se morali zgodnjim strastem odpovedati. Margot Sunderland se opira na trdne dokaze najnovejših raziskav o vplivu vzgoje na razvoj otrokovih možganov, črpa pa tudi iz izkušenj, ki si jih je nabrala pri delu z družinami.

Na izredno poljuden način pojasnjuje znanstvena dognanja, pri tem pa ima ves čas pred očmi vsakodnevne tegobe, s katerimi se morajo spopadati starši in otroci. Njen uravnotežen pristop upošteva, kaj si starši zares želijo za svoje otroke - pomaga jim vzgojiti odgovorne, samozavestne posameznike, ki znajo uživati v zadovoljujočih odnosih zdaj in vse življenje.

Če ste se naveličali vzgojnih gurujev, ki vam govorijo, kaj morate početi, ne da bi vam pojasnili zakaj, je knjiga 'Znanost o vzgoji' kot nalašč za vas, saj je plod avtoričinih temeljitih raziskav na področju nevroznanosti o komunikaciji med starši in otrokom. Do ugotovitev se je dokopala na podlagi preučevanja več kot 800 študij, ki so jih opravili po vsem svetu.

Trda vezava, 24,2 x 19,3 cm, 304 strani.