MAGnet Manga revija 2017 01/02 - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

MAGnet Manga revija 2017 01/02

MAGnet Manga revija 2017 01/02
 • Redna cena:

  9,99 €

 • Popust:

  0,50 € (5%)

 • Spletna cena:

  9,49 €

 • ISBN:

  2536 1910

 • Avtor:

  Več avtorjev

 • Založba:

  Društvo ANIMOV

 • Datum izida:

  01.04.2017

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Druga številka slovenske revije z mangami MAGnet.

Japonski strip je že dolgo prisoten po Evropi in Ameriki, MAGnet manga revija vam zdaj omogoča branje le teh tudi v slovenščini. Revija žanrsko pokriva širok spekter od znanstvene fantastike do šolskih romanc. Naj vas očara barvit črno-bel svet krajših in daljših zgodb katerih junaki se spopadajo z raznimi problemi kot so draženjem med vrstniki, prebolevanje smrt v družini, kako unovčiti svoje talente v svetu odraslih, itd.
Poleg zanimivih zgodb 9. umetnosti revija ponuja tudi članke na temo japonske popularne kulture, vse od intervjujev Slovencev, ki jih navdušuje ta svet do podrobnih študij o maskiranju, specifičnih žanrov in več.

Podrobnejši opis naslovov iz druge številke:
10 minut, avtor konoe.
Zgodba se nadaljuje! Rose čuti, da je izgubila svoje mesto kot jahalka najmočnejšega živega orožja in se odloči vrniti domov, k svoji babici. Medtem v matičnem podjetju ISe nadaljujejo s testi, a kaj ko jezdec iz tuje dežele pokaže svoj pravi obraz in zaneti bitko.

Brat magičnega dekleta, avtorica Fumi Mikami.
Kiyoshi je zgubil sestro dvojčico, ki je kot magično dekle varovalo svetovni mir. Z dejstvom se ne more sprijazniti zaradi česar se sreča s njenimi prijatelji za katere ni vedel, da jih je imela. To pa ni vse česar ni vedel o sestri za katero pravi da mu je najdražja na svetu.

Sakurin vzorec poštenjaku, avtorica Enoko.
Daichi se je zaljubil v Sakuro na prvi pogled. Še preden se do dobra zave ji reče „Od nekdaj si mi všeč! Bi hodila z mano?“ In tu se težave začnejo, saj Sakura vedno dobi napad, ko se ji nekdo zlaže.


Mehka vezava, 15 x 21 cm, 128 strani.