Ozaveščanju naproti - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Ozaveščanju naproti

Ozaveščanju naproti
 • Redna cena:

  24,00 €

 • Popust:

  14,01 € (58%)

 • Spletna cena:

  9,99 €

 • ISBN:

  9789612856618

 • Avtor:

  Kornelija Pope Toth

 • Založba:

  Plus Rešitve

 • Datum izida:

  18.04.2017

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V knjigi so prikazani številni primeri iz avtoričine prakse gledani iz popolnoma nove perspektive in v kontestu številnih drugih faktorjev našega življenja. S tem boste dobili vpogled v kompleksnost problema in v absurdnost, kontradikcije in kolizije do katrih pride, če probleme rešujemo na način kot smo vajeni in kot nas uči popularna miselnost. Skozi knjigo boste odkrivali tudi pasti, nevarnosti in prevare, ki se skrivajo za ljubečim videzom danes populariziranih metod, ki diktirajo način življenja in miselnost današnjega človeka.

Knjiga ne sodi v vrhunski literarni dosežek, a je napisana s srcem in z željo, da vas spodbudi k razmišljanju in raziskovanju. Je uvod v TRANSFORMNO OSEBNOSTNO TERAPIJO. Gre za novo in revolucionarno psihoanalitično učno-terapevtsko metodo, zasnovano na pravilih logičnega razmišljanja ter na natančnemu, pravilnemu ozaveščanju in transformacijah naših slabosti, negativnosti, ki tičijo v ozadju naših bolezni in drugih težav.

NAGOVOR AVTORICE:

"Rada bi vam predala znanje, pridobljeno tekom mojega aktivnega življenja, posvečenega iskanju pravega vzroka za bolezni in zdravljenja bolnega človeka. Moje raziskave in izkušnje so dokazale resničnost hipoteze o tem, da »trpimo zaradi grehov«, torej hudobij, večinoma potlačenih v naši podzavesti. Prav tako sem uspela priti do nedvoumnih podatkov, ki jasno dokazujejo neveljavnost, celo škodljivost popularnih metod, baziranih na pozitivnih afirmacijah in samoprogramiranju. Postalo je jasno, da popularna miselnost vodi v propad. Zavedanje in metoda ozaveščanja sta edina, ki nas lahko rešita iz tega."

Mehka vezava, 15 x 21 cm, 134 strani.