Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Ščurki - trda vezava

2. del serije

Ščurki - trda vezava
 • Redna cena:

  37,99 €

 • Popust:

  28,00 € (74%)

 • Spletna cena:

  9,99 €

 • ISBN:

  9789612614676

 • Avtor:

  Jo Nesbo

 • Založba:

  Didakta

 • Datum izida:

  11.05.2017

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Detektiv Harry Hole prispe v razbeljeni Bangkok. Norveškega veleposlanika so našli mrtvega v sobi dvomljivega motela in Harryja so poslali raziskat okoliščine. Očitno je, da ima veleposlanikova družina precej skrivnosti, toda le malokdo je pripravljen spregovoriti. V SVETU PRODANIH ŽE VEČ KOT 33 MILIJONOV IZVODOV knjig iz zbirke!

HARRY IMA POSEBNO NALOGO:
Detektiv Harry Hole prispe v razbeljeni Bangkok. Norveškega veleposlanika so našli mrtvega v sobi dvomljivega motela in Harryja so poslali raziskat okoliščine. Očitno je, da ima veleposlanikova družina precej skrivnosti, toda le malokdo je pripravljen spregovoriti.

REŠITI MORA PRIMER IN PREPREČITI šKANDAL:
Ko se Harry dokoplje do obremenilnih posnetkov nadzornih kamer, se stvari samo še bolj zapletejo. Ko izgine moški, ki mu je izročil posnetke, Harry spozna, da mu poleg neuspeha pri reševanju umora grozijo še druge ? veliko hujše ? nevarnosti.

TODA KOMU LAHKO ZAUPAš V NEZNANEM MESTU?

O KNJIGI SO DEJALI:
»Nesbo piše kot angel. Kot Lucifer.« - The Philadelphia Inquirer
»Fantastično ... najbolj priljubljen izmed Nesbovih zgodnejših romanov, ki s hladnim očesom ošvrkne življenje evropskih izseljencev v Aziji.« - The Irish Independent
»Harry Hole bliskovito postaja eden izmed najbolj priljubljenih detektivov na planetu. Njegovi demoni so skoraj tako legendarni kot njegove sposobnosti opazovanja in analize.« - The Mirror (UK)

Trda vezava, 21 x 14 cm, 368 strani.