Količina:

0


Znesek:

0,00

Nikoli ne drezaj spečega lahkoživca - MV

Šola za dedinje, 4. knjiga

Nikoli ne drezaj spečega lahkoživca - MV
  • Redna cena:

    11,99 €

  • Popust:

    7,00 € (58%)

  • Spletna cena:

    4,99 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Izpod peresa najbolj prodajane avtorice na lestvici New York Timesa, Sabrine Jeffries, prihaja četrta romantična knjiga iz njene osupljive in čutne zbirke Šola za dedinje – zgodba o očarljivo privlačnem lahkoživcu, ki vse, kar mlada učiteljica misli, da ve o strasti in poželenju, postavi na glavo.

»Ne pusti se zapeljati, Madeline: enkrat lahkoživec, vedno lahkoživec.« - Gospa Charlotte Harris, ravnateljica

Madeline Prescott je začela učiti na šoli gospe Harris zato, da bi očetu popravila sloves. Namesto tega pa ji preti nevarnost, da bo uničila svojega. Vražje čedni Anthony Dalton, vikont Norcourt, se je strinjal, da bo učenkam gospe Harris nudil 'lekcije o lahkoživcih' in jih naučil, kako se izogniti brezsramnim gentlemanom. Madeline pa bo te učne ure nadzorovala.

Vedno je verjela, da je privlačnost povsem znanstvene narave; zlahka opredeljena in obvladovana – dokler je ni potegnilo v strastno poželenje, ki je med njo in Anthonyjem silovito vzplamtelo. Nič ne bi moglo biti bolj nesmiselno kot tvegati vse za romanco z lahkoživcem – četudi s takšnim, ki se trudi biti spodoben. Vendar ni tudi nič bolj mamljivo.

Mehka vezava, 12,5 x 18,5 cm.