Količina:

0


Znesek:

0,00

Seks v svetu narave

O spolnosti in parjenju z vseh strani

Seks v svetu narave
  • Redna cena:

    24,90 €

  • Popust:

    1,25 € (5%)

  • Spletna cena:

    23,66 €

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Zgoščeno in zabavno raziskovanje »kljunčkanja« v svetu narave! Ste danes že pomislili na seks? Seveda ste! Pri živih bitjih je to najbolj naravna reč, kar jih je. Ampak ali ste se kdaj vprašali, kako seksamo ljudje v primerjavi z drugimi žvercami?
Še zdaleč ne gre zgolj za vstavitev delca A v odprtino B. Seksualno življenje naših živalskih bratrancev in sestričen je vražje težavno, neskončno pestro in nemalokdaj nasilno. V epsko bitko med spoloma so vključeni kot britev ostri penisi, morilski kanibali in celo kemično orožje.

Podobno kot ljudje morajo tudi živali najprej najti svojega idealnega partnerja. Se vam zdi, da se nam pri tem rado zatika? No, pa se izkažite, kadar so vam za petami plenilci, sredi nepredvidljivih ali smrtno nevarnih razmer. Šele po tem je na vrsti zahteva po uspešnem srečanju sperme in jajčeca. Si predstavljate, da počnete to reč, medtem ko vaš partner naklepa, da vas bo pokončal, ali pa vas drugi našpičeni samski osebki vztrajno poskušajo vreči iz sedla? Naslednja naloga je zagotoviti, da bodo potomci, ki so sad teh podvigov, dosegli spolno zrelost in poskrbeli za nadaljevanje cikla. Domislicam, kako to doseči, ne prideš do konca.
Pridružite se Carin Bondar na presenetljivem potovanju od pubertete do starosti križem po vsem živalskem kraljestvu – to bo za vedno spremenilo vaše ohlapne predstave o seksu v svetu narave.

Vse, kar ste kdaj želeli vedeti o seksu v svetu narave, a ste se bali vprašati.
Kako seksajo kače?
Katera vrsta se ponaša z najboljšimi očki na svetu?
Kako se vede samica kita ubijalca v menopavzi?
Zakaj so bivolji tkalci morda edine ptice, ki uživajo v seksu?
Je monogamija sprejemljiva za druge sesalce?

Mehka vezava, 15 x 21 cm, 387 strani.

»Strasten pristop avtorice in njeno razumljivo razkrivanje znanosti o seksu je tisto, kar naredi to knjigo tako fascinantno.« – Mark Cocker, Mail On Sunday