Količina:

0


Znesek:

0,00

Biti jaz: kako dvignemo misli na višjo raven ...

Biti jaz: kako dvignemo misli na višjo raven ...
  • Redna cena:

    23,94 €

  • Popust:

    2,39 € (10%)

  • Spletna cena:

    21,55 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Kako dvignemo misli na višjo raven, harmoniziramo svojo energijo in se rešimo iz pasti primerjanja. Ali ste že siti tega, da sami sebe trpinčite? Imate dovolj mučnih občutkov, ki vam jih vzbuja nenehno primerjanje z drugimi? Ali čutite, da nič, kar storite, ni dovolj dobro?
Pa ni treba, da je tako. Uganite, zakaj! Vaša vrednost vam je prirojena – ne morete si je prislužiti z dosežki in vedno novimi cilji ... to pa pomeni, da je tudi ne morete izgubiti, celo kadar mislite, da nikakor še niste dosegli dovolj.

Čas je, da opustite negativne misli, da boste zaslužnejši, če boste več delali ... misli, ki vam ne pustijo, da bi zakorakali naprej, misli, ki vas s stalnim primerjanjem priklepajo na mesto. Čas je, da razumete, kaj vam skuša dopovedati telo, kadar pregorevate in se ženete čez vse meje v jalovem pehanju za občutkom višje lastne vrednosti, za dosežki in popolnostjo. Dovolj dobri ste.
To zavedanje pa se začne tako, da se sprejmete. Ko se resnično sprejmete, spoznate, da ste v vsej nepopolnosti – popolni.
Trda vezava, 20,5 x 13,5 cm, 249 strani.

O AVTORICI:

Cassie Mendoza-Jones je kineziologinja, naturopatinja in coachinja, ki živi v Sydneyju. Kot svoje poslanstvo čuti podporo ljudem, ki so na poti k sebi. Pomaga jim, da se prenehajo tako gnati in se zavedo, da so skrb zase, samozavest in sprejemanje sebe nekaj dosegljivega.