Količina:

0


Znesek:

0,00

Tančica z viticami - MV

Tančica z viticami - MV
  • Redna cena:

    11,99 €

  • Popust:

    8,00 € (67%)

  • Spletna cena:

    3,99 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Večina ljudi je prepričana, da v sodobnem svetu najdemo prince, princese, grofe in vojvode samo še v najbolj znanih pravljicah. Da krone, kraljevski nakit in prestoli sodijo samo v otroške sanje. Spet za druge pa so te stvari del resničnega življenja.

Na Manhattnu so me vedno obravnavali kot nekaj posebnega. Vse to zaradi imena mojih prednikov in dediščine. Vse samo zato, ker sem povezana z najpomembnejšo družino svoje države. Caresa Acardi sem, vojvodinja Parmska. Po žilah se mi pretaka modra italijanska kri. Rodila sem se, da se bom dobro poročila. In zdaj je poroka tik pred vrati. Poročila se bom v hišo Savonovih.

Savoni bi bili plemiška družina, če Italija leta 1964 ne bi ukinila monarhije. Toda aristokrati se zaradi tega nismo odrekli svojemu življenju. Savonovi so ohranili moč tam, kjer ta največ šteje. Naši tesno prepleteni posli in s tem denarne poti, status in plesi v maskah so še vedno zelo prisotni in živi. In jaz bom kmalu postala ena izmed njih. Kmalu bom postala žena princa Zena ...

Prelistajte prvih 20 strani knjige: viticami.pdf

Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, 368 strani.