Ljubezen v nevihti in moški s tatujem na srcu, in moški s tatujem na srcu - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Ljubezen v nevihti in moški s tatujem na srcu

in moški s tatujem na srcu

Ljubezen v nevihti in moški s tatujem na srcu
 • Redna cena:

  23,07 €

 • Popust:

  1,15 € (5%)

 • Spletna cena:

  21,92 €

 • ISBN:

  9789619406823

 • Avtor:

  Suzana Štravs

 • Založba:

  Vsemu si kos

 • Datum izida:

  04.11.2018

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga LJUBEZEN V NEVIHTI je neizpodbitno in tesno povezana s knjigo Deček s tatujem na srcu! To je skupna zgodba, ki odkriva vse podrobnosti življenja s posledicami spolne zlorabe, alkoholizma, partnerske drame in vse do zavedanja, da ljubezen premaga vse ovire.

Partnerski odnos, ki je sprva temeljil na prikrivanju resnice iz otroštva in se vse bolj bližal h koncu, se je po ogromno vloženega truda, osebne rasti in vztrajnosti, razvil v nekaj posebnega, nekaj velikega, nekaj svobodnega in na koncu prišel do spoznanja, da se je bilo vredno boriti za družino in jo ohraniti skupaj.

Oglejte si še vsebino knjige 'Deček s tatujem na srcu'. Knjige, v kateri vas bo zgodba avtorja spravila v jok in vam naježila dlake po telesu. Prvinska zgodba, ki je do zdaj ni napisal še nihče.

Mehka vezava, 14,5 x 21 cm, 175 strani.

»Bilo bi lažje, če bi se že kot otroci naučili, da nikogar ne moremo prisiliti, da nas ljubi. Lahko pa pustimo, da smo ljubljeni od drugih in ljubezen sprejmemo. Bilo bi lažje, če bi imeli zavedanje, da je treba le nekaj sekund, da najintimneje prizadenemo osebo, ki jo ljubimo, in da lahko traja več let, včasih desetletje ali celo večnost, da se rane zacelijo.
Lažje je, če imamo zavedanje, da ni dovolj, če nam je oproščeno. Oprostiti moramo tudi sami sebi.« ( prepis iz knjige Ljubezen v nevihti )