Količina:

0


Znesek:

0,00

Torte - Alma Rekić

Torte - Alma Rekić
 • Torte - Alma Rekić
 • Torte - Alma Rekić
 • Redna cena:

  22,00 €

 • Popust:

  7,01 € (32%)

 • Spletna cena:

  14,99 €

 • Najboljša cena* v 30 dneh: 14,99 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Prva knjiga o slastnih tortah priljubljene sodnice tekmovalne televizijske kuharske oddaje MasterChef Slovenija. Slavna kuharica pravi, da si je vedno želela deliti znanje, ki ga je pridobila z leti. Njena želja je bila izdati knjigo in to je sedaj tudi uresničila.?

PREDGOVOR AVTORICE:
"Vedno sem si želela deliti znanje, ki sem ga pridobivala z leti. Moja želja je bila izdati knjigo. In k temu cilju me je pripeljala prijateljica Erna, katera me je 3 leta priganjala in priganjala in na koncu prignala do tega, da sem končno odprla računalnik in si rekla: zdaj je pa res že čas. Seveda prva misel je bila, s čim začeti?

Z nasmeškom sem prisluhnila sebi in si rekla, s tem kar preprosto obožuješ, sladice. Tako da je bil odgovor, prva knjiga bo o tortah. In tako je počasi pričela nastajati stran po stran, izdelava tort ena za drugo ... in vedno bolj sem prihajala do tega, da celo uživam zraven. Pričele so nastajati zanimive kombinacije in okusi.
Moje življenje je kulinarika. Vse se vrti okoli nje. Neskončna ljubezen do hrane je nekaj neverjetnega, je nekaj kar zadovolji vse čute. Ljubezen do hrane združuje ljudi. Veliko je kuharskih imen, ki so mi bila vodilo skozi mojo kariero. Veliko smernic, ki te lahko tudi malce zmedejo. Zato vsak umetnik ima svojo smer po kateri je prepoznaven.

Da sem vzljubila slaščičarstvo, sem hvaležna nekaterim ljudem, a zahvala za vso podporo, znanje, vzpodbudo in pomoč, ki je preraslo v čudovito prijateljstvo, ki mi pomeni ogromno gre moji stanovski kolegici Alenki Kodele. V življenju so ljudje ki so z nami z namenom. Zahvalila bi se svoji družini, Marjanu in Denisu, za vso odsotnost in njihovo toleranco in ljubezen, Erni za oporo in zagon. Svoji sestri Mireli za pomoč pri slikovnem gradivu in hvala staršem za razumevanje."

"Ne hodite tja, kamor vodi utečena pot. Namesto tega pojdite tja, kjer ni poti, in pustite sled. Samo tisti, ki si drznejo iti predaleč lahko ugotovijo, kako daleč lahko sežejo." T. S. Eliot

Trda vezava, 21,5 x 21,5 cm, 55 strani.