Količina:

0


Znesek:

0,00

Ravnovesje na visokih petkah: da lažje ubežimo demenci

Ravnovesje na visokih petkah: da lažje ubežimo demenci
  • Redna cena:

    19,90 €

  • Popust:

    1,00 € (5%)

  • Spletna cena:

    18,90 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 18,90 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Zgodbe za vse nas, ki še imamo čas, da z načinom življenja ohranimo svoj spomin in se tako izognemo demenci. Ali jo vsaj odrinemo za nekaj let! Naše telo od nas ne želi prekomernega naprezanja, pričakuje pa vsaj nekaj gibanja in razmišljanja. In veselja! In ljubezni!

Naši možgani bodo ostali v dobri kondiciji, če jih bomo trenirali podobno kot mišice: jih sproti čistili bremen in zamer, ter jih s tem razbremenjevali predvsem dolgotrajnega stresa.
In to sploh ni tako naporno, kot se zdi in sliši, saj vse te aktivnosti poznamo, a smo nanje pozabili.

Ko se naše osebne petke višajo, se nižajo petke na čevljih, da lažje ubežimo demenci. Ženske so ogrožene dvakrat bolj kot moški.

Mehka vezava, 12,0 x 18,5 cm, 199 strani.

NAGOVOR AVTORICE SLAVICE BIDERMAN:
"Ljudje smo medsebojno povezani mnogo bolj kot si sploh lahko mislimo. Otroci še imajo pra-zaupanje, zato se ne bojijo ničesar. S starostjo se zaupanje izgublja, posledica tega pa je osamljenost in strah, kar slej kot prej vodi v bolezen. Strah drži v šahu cel svet! Zato je medsebojno povezovanje tako pomembno."

O KNJIGI SO DEJALI:
"To delo je tudi terapevtski priročnik in recept, ki ga je napisalo življenje, ravno tako kot članek o zdravilih ali recept za tablete, ki ga sam kot zdravnik že desetletja predpisujem nekaterim bolnikom z demenco. Čestitam za res lepo in humano delo. V oporo bo mnogim ljudem."
(Prof. dr. Zvezdan Pirtošek, dr. med., nevrolog)