Količina:

0


Znesek:

0,00

Ko strast počaka - TV

Trije mušketirji (3. knjiga)

Ko strast počaka - TV
  • Redna cena:

    35,90 €

  • Popust:

    30,91 € (86%)

  • Spletna cena:

    4,99 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Judith je bila od nekdaj zaljubljena v Jamesa, čeprav se je poročila z drugim. Šest let kasneje se vrne domov kot vdova. Oče jo spodbuja, naj se vrne v London in se znova začne udeleževati plesov sezone, čeprav Judith noče niti slišati, da bi se ponovno poročila.
Ko James znova sreča mlajšo sestro svojega najboljšega prijatelja, se ne more načuditi njeni lepoti. Še toliko bolj je presenečen, ko opazi, da se zanima zanj.

Ko ji James predlaga, da bi imela diskretno razmerje, Judith to sprejme. Zakaj pa ne bi? Zato ker je ona vse, česar on ne potrebuje: šestindvajsetletnica je preprosto prestara za poroko – vsaj v tistih časih je bila – poleg tega je on vojvoda, ki potrebuje dediče. A Judith vseeno privoli, odločena, da bo živela za vsak trenutek posebej, da si bo ustvarila lepe spomine za kasneje, ko ne bo več z njim.

Tudi James to sprejme kot preprosto romanco, ki jo skrivata pred njegovim najboljšim prijateljem. Pa vendar se njuna zveza iz dneva v dan bolj zapleta, ko vse bolj spoznava, kakšna ženska je v teh letih postala Judith.

»Najbrž najboljša knjiga Ruth M. Lerga do zdaj.Niti sama Lisa Kleypas ne bi mogla bolje napisati.« – El Rincón de la novela romántica
»Prelepa, sladka, strastna in zabavna zgodba, ki s svojimi ganljivimi junaki nikogar ne bo pustila ravnodušnega.« – El Rincón de la novela romántica

Prelistajte prvih 20 strani knjige: ko_strast.pdf

Trda vezava, 14,5 x 21,5 cm, 464 strani