Količina:

0


Znesek:

0,00

Bojevnica ljubezni

Bojevnica ljubezni
  • Redna cena:

    22,00 €

  • Popust:

    1,10 € (5%)

  • Spletna cena:

    20,90 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 20,90 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ta prodajna uspešnica z lestvice New York Timesa zajema spomine o izdaji in odkritju sebe priljubljene pisateljice Glennon Doyle. Bojevnica ljubezni je čudovita in navdihujoča zgodba o tem, kako smo vsi rojeni bojevniki: močni, mogočni in pogumni; zmožni soočiti se z bolečino in prejemati ljubezen, ki obstaja za vse nas. Ta zgodba o čudovitem in brutalnem potovanju je namenjena vsem, ki hrepenijo po globljem partnerstvu in bolj avtentičnem življenju.

Pred nekaj leti mi je mož razkril nekaj resnic o najinem zakonu, kar me je že drugič v življenju vrglo prav na dno in je pripeljalo BOJEVNICO LJUBEZNI na svet ... Bojevnica ljubezni govori o tem, kako je ženski in moškemu zaradi naših idealov ženskosti in moškosti onemogočeno, da bi se dejansko spoznala.

Govori o tem, kako je ženski in moškemu zaradi naših idealov ženskosti in moškosti onemogočeno, da bi se dejansko spoznala.
Govori o tem, kako izkoristiti krizo za odskočno desko dopristnejše identitete in boljšega življenja.
Govori o tem, kako kot starši pripeljati svoje otroke skozi trpljenje. Govori o prijateljstvih, ki bolijo, in tistih, ki zdravijo.
Govori o veri, ki vklene ženske, in tisti, ki jih osvobaja. Govori o tem, kako končno najti preklemanski mir v svoji lastni koži.
Govori o seksu brez sramu, bogu, hrani, mamilih, pornografji in nežnosti – ter o tem, da sta nizkotnost in božanskost pogosto neločljivi.

Mehka vezava, 14,0 x 22,0 cm, 248 strani.

O KNJIGI SO DEJALI:
»Ta knjiga je dokaz moči ranljivosti. Glennon nam v njej jasno pokaže, kaj pomeni biti zvest sebi. Tako je, kot da seže v svoje srcu, se oklene surovih čustev in jih prevede v besede, s katerimi se lahko poistoveti vsak, ki je kdaj poznal bolečino ali sram – z drugimi besedami, vsak človek na Zemlji.« - Oprah Winfrey

»Bojevnica ljubezni te ne samo navdihne, popolnoma te prevzame. Knjiga bo spremenila marsikatero življenje in izjemno hvaležna sem, da obstaja.« - Elizabeth Gilbert, pisateljica uspešnic Jej, moli, ljubi in Velika čarovnija

»To je knjiga o tem, kaj pomeni biti človek – in poznati ljubezen, bolečino, zasvojenost, ranljivost, intimnost ter milino. Bojevnica ljubezni me je navdušila. V Glennonih mogočnih besedah lahko vsi najdemo delčke lastne zgodbe. Srečni smo, da na svetu obstajata njen pogum in modrost. Če se želimo spet povezati, potrebujemo takšno pripovedanje resnice.« - Brene Brown, avtorica knjižnih uspešnic Neizmeren pogum in Darovi nepopolnosti

O AVTORICI:
GLENNON DOYLE je avtorica uspešnih spominov Bojevnica ljubezni, ki so se na seznamu časopisa New York Times uvrstili na prvo mesto in so bili izbrani za Oprahin bralni krožek. Je iskana govornica in njeno delo so predstavili tudi v oddajah TODAY Show, Th e Talk, na TV-mreži OWN, na radijski mreži NPR, v časopisu The New York Times, v revijah Ladies’ Home Journal, Glamour, Family Circle, Parents Magazine, Newsweek, Woman’s Day ter v obliki drugih televizijskih in tiskanih vsebin.