Sin - broširano - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Sin - broširano

Sin - broširano
 • Redna cena:

  17,99 €

 • Popust:

  10,00 € (56%)

 • Spletna cena:

  7,99 €

 • ISBN:

  9789612614782

 • Avtor:

  Jo Nesbo

 • Založba:

  Didakta

 • Prevajalec:

  Marija Lihtenvalner, Primož Ponikvar

 • Datum izida:

  21.11.2017

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Jo Nesbo, avtor mednarodno odmevne serije romanov o detektivu Harryju Holu nam zdaj ponuja napet samostojni roman, ki ga je umestil v sredino oselske korupcijske hierarhije, iz katere se bo izjemno nenavaden mladi mož v kratkem odpravil na misijo brutalnega maščevanja.

Sinko Lofthus je pri svojih zgodnjih tridesetih v zaporu že dvanajst let: odslužiti mora za zločine, ki jih ni zagrešil. V zameno dobiva neprekinjeno zalogo heroina, nepričakovano pa se nanj obrača tudi skupina sozapornikov, saj naj bi imel zmožnost odpuščanja grehov. Začetki heroinske odvisnosti segajo v čas, ko je njegov oče raje storil samomor, kot da bi se izkazal za pokvarjenega policaja. Zdaj je Sinko v središču vrtinca korupcije: zaporniško osebje, policija, odvetniki, obupani duhovnik - vsi so osredotočeni na to, da ga zadržujejo v krempljih omame.

Ko Sinko izve za dolgo prikrite resnice o svojem očetu, mu uspe izvesti briljanten pobeg. Čeprav je dragocena in iskana tarča, začne loviti ljudi, odgovorne za nagnusne zločine, za katere je moral plačati. Vprašanje je, kaj bo naredil, ko mu bodo tisti, ki ga iščejo, postavili zasedo?

SINKO JE NA BEGU - Sinko je vzoren zapornik. Posluša izpovedi drugih zapornikov in jih odvezuje njihovih grehov.

VSE ŽIVLJENJE SO MU LAGAL - Toda potem izpoved enega zapornika spremeni vse: ta pozna skrivnost, ki jo je Sinkov oče odnesel s seboj v grob.

SINKO HLEPI PO MAŠČEVANJU - Pobegniti mora iz zapora in poskrbeti, da bodo krivci plačali za svoje zločine. NAJ STANE, KAR HOČE.

Mehka vezava, 13 x 20 cm, 468 strani.

RECENZIJE IZ MEDIJEV:

"Še en prepričljiv prikaz Nesbojeve ustvarjalnosti: napisal je zgodbo, ki se poigrava z vsemi živci vašega telesa naenkrat, in to s tako intenzivnostjo, da uteleša oboje - Biblijo in Batmana obenem."
-Ekstra Bladet (Danska)

"Ne, Nesbo ni ustvaril romana 'kdo-je-kriv' v tradicionalnem smislu, raje se je posvetil daleč bolj fascinantnemu vprašanju: Kaj žene človeka k zlu?"
-Daily Style (Avstralija)

"Mojstrsko zasnovani roman, ki neizprosno zavrta v najgloblje skrivnosti: greh, odpuščanje, ljubezen, zlo, človekovo bistvo ... Eden Nesbojevih najboljših, najglobljih in vsebinsko najrazkošnejših romanov.«
-Kirkus Reviews (ZDA)

O AVTORJU:
Avtor knjige Jo Nesbo (1960)je poznan kot eden najboljših piscev kriminalk na svetu. Njegovi romani z glavnim junakom detektivom Harryjem Holom so dosegli uspeh tako v njegovi rodni Norveški kot tudi drugod po svetu, navdušili so kritike, knjigarnarje in bralce. Njegove knjige so prevedene v štirideset jezikov, pogostokrat nagrajene ter redno na lestvicah najbolje prodajanih knjig.