Količina:

0


Znesek:

0,00

Nevromarketing razbija iluzije: blagoslov in prekletstvo istočasno

Nevromarketing razbija iluzije: blagoslov in prekletstvo istočasno
  • Redna cena:

    30,00 €

  • Popust:

    20,01 € (67%)

  • Spletna cena:

    9,99 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga je skupek številnih znanstvenih raziskav in izjav strokovnjakov iz področja nevromarketinga. Vsi ti podatki, analizirani skupaj, dajo jasno sliko o zaroti proti človeštvu in dokazila, da vsa ta popularna miselnost na kateri gradite svoje življenje, deluje proti vam, proti celemu človeštvu z izjemo peščice lažnih bogov, ki nas, s pomočjo vseh teh metod pretvarjajo v žive robote, ki bodo orodje v njihovih vojnah za moč in bogatstvo.

V knjigi “Nevromarketing razbija iluzije” sledimo izjavam nevromarketinškega strokovnjaka Nikolaosa Dimitriadisa. Z analizo teh izjav ter v povezavi z izsledki strokovnjakov iz drugih področij, boste dobili vpogled v manipulativne igre marketinga, ki se skrivajo tam, kjer niti slutili niste, da bi lahko bile. Namreč, v nevroznanost preimenovana psihologija, zelo sistematično in natančno raziskuje človekove slabosti in negativnosti, ki se jih ne zaveda, vendar ne s ciljem, da bi mu pomagala znebiti se le-teh.

S pomočjo nevromarketinga se kreirajo in popularizirajo danes tako zelo priljubljene metode za zdravo življenje, poslovni uspeh, bogatenje, duhovno rast in podobno. Ob tem se s pomočjo hipnoterapije in nevrolingvističnega programiranja razbijajo človekove mentalne funkcije in razum (zaznavanje in “zdrava kmečka logika«), ter vse vrednote, ki jih je človek ustvaril in dosegel skozi tisočletja trpljenja v življenjski šoli. Vse te metode in predpisi imajo samo en cilj: zlorabiti obstoječe ter tudi kreirati nove slabosti in negativnosti v človeku, da bi ga, pretovirli v marioneto in programirali v živega robota. Vse to za nekogaršnji profit in imperialistične cilje.

Knjigo priporočam tudi tistim, ki koristijo te metode za svoje bogatenje in so prepričani, da njih nihče ne more potegniti v tovrstne mreže. Področje človeka (njegovega zdravja in osebnosti) je tako zelo kompleksno, da niti opazite ne, kje vsepovsod ste že vpleteni v te uničujoče mreže. Knjiga podaja tudi smernice in pot po kateri se človek lahko reši. Namreč, brez pravilnega ozaveščanja, kot vam jo omogoča ‘Transformna osebnostna terapija’, se ni mogoče izvleči iz teh mrež in ustvariti pravo, srečno in zadovoljno suvereno življenje.

Mehka vezava, 14,5 x 21 cm, 224 strani.