Količina:

0


Znesek:

0,00

Vaje za hrbtenico brez bolečin

Vaje za hrbtenico brez bolečin
  • Redna cena:

    23,90 €

  • Popust:

    1,20 € (5%)

  • Spletna cena:

    22,71 €

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

40 dinamičnih, preprostih vaj za čudovit videz in odlično počutje. Avtorici v tem prenosnem priročniku za izboljšanje telesne drže predstavljata neprecenljive vaje in dejavnosti, s katerimi si boste učvrstili hrbtenico in ublažili bolečine. Spremenite svoje življenje in zaživite brez bolečin! Inštruktorici pilatesa Lora in Nikki sta vodilni v svoji panogi. Tisočim sta uspešno pomagali zmanjšati bolečine v hrbtu. Kako? Z gibanjem.

Lora in Nikki v tej svetovni uspešnici predstavljata neprecenljive vaje in dejavnosti, s katerimi si boste učvrstili hrbtenico in ublažili bolečine. Izvedeli boste, kako telesna drža vpliva na vaše telo in čustva, odkrili dejavnosti, s katerimi boste vzravnali hrbtenico in omilili bolečine v vratu in križu, ki so posledica preobremenjenih mišic, ter ugotovili, kakšna je vaša naravna drža.

Vaje za hrbtenico brez bolečin nosite s sabo in vedno boste imeli pri roki nasvet strokovnjaka, razumljive prikaze, tehnike za izboljšanje drže in dihalne vaje, s katerimi boste dobro držo tudi ohranjali.

V knjigi boste našli vaje za:

1. DOM: z zavednimi gibi opravite vaje kar med domačimi opravili
2. SLUŽBO: z vajami, ki jih lahko opravljate v pisarni, si pomagajte tudi na delovnem mestu
3. NA POTI: s pomočjo vaj boste povsod polni energije, vaša drža pa bo vzravnana

Nikoli ni prepozno za izboljšanje drže. S to knjigo se boste pravilno gibali ves dan, vsak dan.
Kako sedimo za pisalno mizo? Dolge ure dela za pisalno mizo terjajo davek na vašem telesu. Brez pravilne drže in ergonomije okolja vas bodo verjetneje mučili glavoboli, bolečine v vratu in hrbtenici, zakrčenost upogibalk kolka in zadnjih stegenskih mišic ter splošna togost. Poskrbite, da med delom ohranjate pravilno držo in povečali boste svojo dnevno storilnost.

Mehka vezava, 15 x 21 cm, 154 strani.

O KNJIGI SO DEJALI:

»Osvežujoče je brati knjigo z jasnimi prikazi vaj, ki jih lahko opravimo kjer koli in kadar koli. Z njeno pomočjo boste preobrazili svoje telo in se znebili bolečin. Jasno vam bo predstavila, kako izboljšati telesno držo, z njo pa zdravje in življenje. Vaje za hrbtenico brez bolečin bom zagotovo priporočila vsem svojim prijateljem in strankam.« --Catherine Chevalier, izvajalka metode EFT

»Kot osteopatinja vem, da zdravljenje poteka od znotraj. Večina bolnikov, ki jih srečujem pri svojem delu, živi dejavno in stresno, kar jim preprečuje, da bi spoznali pravi vzrok svojih bolečin. Lora in Nikki v priročniku predstavljata življenjski slog, ki temelji na gibanju in zdravem načinu odpravljanja težav, povezanih z držo, kar vodi do predihanega, gibljivega, prilagodljivega, močnega in s tem tudi zdravega telesa. Knjigo bom priporočila vsem svojim bolnikom. Z njeno pomočjo si bodo povrnili zdravje.« --Diane Cable, doktorica osteopatije, integrativne medicine, kranialne osteopatije

O AVTORICAH:

Lora Pavilack in Nikki Alstedter dobri dve desetletji navdihujeta in vodita zdravo gibanje kot mojstrici pilatesa in učiteljici vadb gyrotonic in nia ter Franklinove metode. Kot poklicni plesalki sta se iz prve roke naučili, kako pomembni sta vzravnanost in pravilna telesna drža: Lora v plesni skupini Radio City Rockettes, Nikki pa kot zračna akrobatka.
Želja po lahkotnem in elegantnem gibanju ju je navdihnila k življenjskemu poslanstvu, da predata znanje o gibanju in zdravljenju tudi drugim. Sta vodilni v skupnosti velnesa in kot podjetnici vodita vadbene studie v Studio Cityju, Santa Barbari in Austinu. Učenci z njuno pomočjo preobrazijo svoje telo in zaživijo življenje, ki ga obožujejo.