Količina:

0


Znesek:

0,00

Pobarvaj si življenje

Pobarvanka z afirmacijami

Pobarvaj si življenje
 • Pobarvaj si življenje
 • Pobarvaj si življenje
 • Redna cena:

  10,00 €

 • Popust:

  0,50 € (5%)

 • Spletna cena:

  9,50 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

POBARVAJ SI ŽIVLJENJE v svoje barve in zaživi kot si želiš! Pobarvanka za odrasle z afirmacijami, namenjena sproščanju, zabavi in lahko služi kot pripomoček za osebnostno rast. S pomočjo 21 pobarvank in 21 afirmacij nam omogoča, da si v 21-ih dneh uporabe leteh popravimo svojo samopodobo in naravnanost, ter negativne vzorce zamenjamo s pozitivnimi in tako si metaforično pobarvamo življenje. Namenjena je vsej populaciji od najstnikov do starejših.

Pobarvaj si življenje je pobarvanka za odrasle z afirmacijami avtorice Vesne Jogan. Namenjena je sprostitvi, zabavi, ustvarjanju, meditaciji in kreativnosti. Sestavljena je iz 21 pobarvank, 21 afirmacij za 21 dni dela na sebi za dušo, um in telo.

Vesna je že več kot desetletje ljubiteljska slikarka, ki poleg različnih podjetniških izzivov vsaj 20 let nadgrajuje svoje delo na področju osebnega razvoja z različnimi tehnikami, literaturo in delavnicami od EFT tehnike, theta healinga, Šole čustvene inteligence, NLP…V združitvi doseženega znanja in razvoja s kreativno platjo ustvarjalke je nastala pobarvanka za odrasle, ki nam na željo nudi intenzivno delo na sebi.

V kolikor bi želeli svojo podzavest pozitivno naravnati je pobarvanka pravo orodje. Pobarvankam in njihovim afirmacijam sledite 21 dni v zaporedju kot si sledijo. Vsak dan izbrano afirmacijo, ki se nanaša na pobarvanko pobarvate in ponavljajte večkrat na dan, lahko si jo tudi zapisujete. Zaradi ciklov dela na sebi so pobarvanke v določenem zaporedju saj se nam od začetnega navdušenja po nekaj dneh oglasi ego, ki ni prav navdušen z našim početjem in ga moramo z določeno afirmacijo premagati in nadaljevati z delom, po nekaj dneh imamo spet nekaj omahovanja in na koncu z vstrajnostjo dosežemo neverjetno blaženost in zadovoljstvo sami s sabo.

Za vse, ki bi pobarvanko želeli samo za sprostitev in zabavo, pa jo primite v roke kadar se vam zahoče in se prepustite navdihu z izbiro pobarvanke in afirmacije, ki jo najbolj potrebujete tisti trenutek.

Špiralna vezava, 21,5 x 26 cm, 21 strani.