The traditional Prekmurian cookbook: from apron to necktie (English) - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

The traditional Prekmurian cookbook: from apron to necktie (English)

The traditional Prekmurian cookbook: from apron to necktie (English)
  • The traditional Prekmurian cookbook: from apron to necktie (English)
  • The traditional Prekmurian cookbook: from apron to necktie (English)
  • The traditional Prekmurian cookbook: from apron to necktie (English)
  • Redna cena:

    29,00 €

  • Popust:

    1,45 € (5%)

  • Spletna cena:

    27,55 €

  • ISBN:

    9789619221334

  • Avtor:

    Matej Fišer

  • Založba:

    Tandem Mktg

  • Datum izida:

    19.12.2017

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga 'Tradicionalna prekmurska kuharica' želi približati tako imenovane klasične prekmurske recepte in postopke novi generaciji. Združuje prerez tradicionalne prekmurske kulinarike in sicer tako recepte, kot tudi postopke, kako se katera jed naredi. V njej so vsi standardni recepti od Prekmurske gibanice, Prekmurske šunke, retašev, vrtanka, ajdove zlejvanke, kolin, kisle župe itd.

Namenjena je vsem, ki ljubijo prekmursko kulinariko obenem pa mladi generaciji, ki želi ohraniti jedi pred pozabo. Zaradi tega so v njej opisani tudi postopki kot na primer kako se vleče testo za retaš, kako se plete vrtanek, kako se naredi domače krvavice, prosene koline ali ajdove koline, kot tudi domače maslo ali pašteta. Ne pozabljamo niti na gobe, sladkovodne ribe in divjačino.

Knjiga je namenjena tako gospodinjski uporabi, kot tudi profesionalnim kuharjem, ki želijo svojo ponudbo popestriti s prekmurskimi jedmi. Knjiga je izšla v slovenskem, nemškem in angleškem jeziku, vsaka izdaja posebej. Vključuje tako fotografije jedi, kot tudi fotografije okolja, tako da tudi na tej ravni podaja občutek regije iz katere prihajajo jedi.

Trda vezava, 19,0 x 24,0 cm, 160 strani.