Stran z rutino! (Partnerske kartice), Partnerske kartice - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Stran z rutino! (Partnerske kartice)

Partnerske kartice

Stran z rutino! (Partnerske kartice)
 • Stran z rutino! (Partnerske kartice)
 • Stran z rutino! (Partnerske kartice)
 • Stran z rutino! (Partnerske kartice)
 • Cena:

  24,50 €

 • Avtor:

  Janja Urbančič

 • Založba:

  Madoja

 • Datum izida:

  10.09.2019

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Se spomnita vajinih začetkov? Veliko sta se smejala, namenjala veliko poljubov, se pogovarjala dolgo v noč in se dolgo v noč tudi ljubila ... včasih do jutra. Potem pa se je v vajino zvezo verjetno počasi prikradla rutina.

Mnogo ljudi se ob svoji ljubljeni osebi po nekaj letih namreč preneha smejati. Svojega partnerja začnemo jemati kot samoumevnega in zabavni večeri se pogosto spremenijo v dolgočasne in odtujene večere pred televizijo, tablico ali pametnim telefonom.

Partnerska igra 'Stran z rutino!', vama bo pomagala, da se bosta ponovno povezala, tokrat skozi smeh, zabavo in sproščenost. Kdo ve, morda pa se bosta ponovno počutila tako, kot sta se počutila v vajinih prvih mesecih.

Set vsebuje 81 kartic, od tega je 20 zabavnih izzivov, ki bodo še dodatno popestrili vajin odnos. Igra je čudovito darilo za vse, ki jih imate radi in jim želite (še bolj) povezano in sproščeno partnerstvo.

Kartonasta škatla, 11,0 x 11,0 cm, 81 kartic.