Razcvet zavest (dopolnjena izdaja) - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Razcvet zavest (dopolnjena izdaja)

Razcvet zavest (dopolnjena izdaja)
 • Redna cena:

  22,00 €

 • Popust:

  1,10 € (5%)

 • Spletna cena:

  20,90 €

 • ISBN:

  9789612881337

 • Avtor:

  Viktorija Kos

 • Založba:

  Društvo Razcvet zavesti

 • Datum izida:

  18.12.2017

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Človek je v procesu prebujanja. Vse naše delovanje, ustvarjanje in raziskovanje je izraz vneme po vse večjem zavedanju. Kako si pridobiti pravo védenje in postati svobodno bitje? O tem govori pričujoča knjiga, ki razkriva razvoj človeške zavesti.

Vsebuje navedke modrecev kot so bili Pitagora, Heraklit, Buda, Lao Zi, Sokrat, Jalal al-Din Rumi, Kabir idr., umetnikov, filozofov in kvantnih fizikov ter zgodbe iz zakladnice modrosti. Vsebina ni le informativna, ampak predvsem samorefleksivna in se nanaša na naše vsakdanje življenje. Besedilo je napisano v dialogu, kar mu daje živost in nas osebno nagovarja. Vzpodbuja nas k razmišljanju, opazovanju sebe in nas bodri, naj storimo kaj, da bi zaživeli kot zavestna bitja, spoznali sebe in dosegli notranje zadovoljstvo

Pisateljica in predavateljica Viktorija Kos je študirala zahodno in indijsko filozofijo in velike modrece z Vzhoda.Potovanja na različne kontinente, stik z bogato kulturo in modrostjo so ji odprli globlji pogled na človeka in svet.

Več dodatnih informacij o knjigi si lahko preberete na tej povezavi >>
IZ SPREMNE BESEDE, prof. dr. Igor Kononenko: /b>"Razcvet zavesti je jedrnat in poglobljen pogled v bistvo duhovnega iskanja. Spontano, v pogovoru dveh prijateljev razkriva globoka duhovna znanja, ki so poznana vsem tradicijam, tako Vzhoda kot Zahoda. Zbirka citatov v knjigi, ki si jih prijatelja pripovedujeta, je preprosto čudovita. Branje modrosti bralca prevzame in ga občasno popelje v stanje meditacije, saj modrost lahko zares sprejmeš šele, ko umiriš svoj um in odpreš srce, da jo začutiš z vsem svojim bitjem. Knjiga nas pripelje do bistva življenja in edinega, kar pravzaprav iščemo v življenju, do Ljubezni."

"Se bo zgodil preboj, prerojene, bo Svetloba zavesti pregnala temo nevednosti in zla? Dragocena knjiga Viktorije Kos , v kateri so zbrani navdihujoči citati in globoki duhovni verzi, budi upanje. Ko se ego razblini, zasije Luč in svetloba razsvetli duše duše, ki postanejo to, za kar so poklicane - Ljubezen."
Dr. Manca Košir

Mehka vezava, 14,4 x 22,2 cm, 232 strani.