To ni knjiga o seksu - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

To ni knjiga o seksu

To ni knjiga o seksu
 • To ni knjiga o seksu
 • To ni knjiga o seksu
 • To ni knjiga o seksu
 • To ni knjiga o seksu
 • To ni knjiga o seksu
 • Redna cena:

  25,00 €

 • Popust:

  1,25 € (5%)

 • Spletna cena:

  23,75 €

 • ISBN:

  9789616886550

 • Avtor:

  Chusita Fashion Fever

 • Založba:

  Malinc

 • Datum izida:

  22.03.2018

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

To ni knjiga o seksu je sodoben način prikaza uvoda v spolno življenje mladih. Prikazuje posamezne stopnje odnosa med dvema osebama od všečnosti, spogledovanja, zmenka, dotikov, poljubov, slačenja, samozadovoljevanja in različnih načinov spolnih užitkov. Napisana je neposredno in z upoštevanjem naslovnika, odprto in vključujoče. Ponuja izhodišča za razmišljanje, vprašanja in odgovore, nasvete ter opise konkretnih situacij, teste, zanimivosti, stripe in obilo humorja.

Ta knjiga je priročnik in leksikon spolnosti za mlade, ki pomaga predstaviti spolnost mladostnikom od 14 leta dalje na razumljiv način. Napisana in oblikovana je na sodoben, pogumen in neposreden način, ki je dovolj razumljiv, da bralec ne potrebuje dodatnega predznanja za razumevanje napisanega. Potrebno je le opazovanje in raziskovanje samega sebe, da z njo mladi lahko najdejo sproščeno in varno pot v svet spolnosti.

Knjiga odgovarja na vprašanja:
- Kako je prvič?
- Bom opazil/a le dosežem orgazem?
- Ali dekleta tudi ejakulirajo?
- Kako naj vem ali sem gej?
- Kaj je kunilinkcija?
- Kaj je 69?
- Kaj storiti, če se strga kondom?

Odkrit in zabaven priročnik brez cenzure, ki ti ponuja odgovore, daje zamisli in opisuje situacije, s pomočjo katerih boš lahko na dolgo in široko razmišljal/a o seksu, ob tem pa se še zabaval/a. Vse to spremljajo ilustracije in stripi, ki te bodo osupnili.

KNJIGO PRIPOROČA tudi znana Youtube vloggerka Lepa afna:


Več o vsebini priročnika: to_ni_knjiga_seksu.pdf

Mehka vezava 16,5 x 23,5 cm, 158 strani.

RECENZIJA BUKLA:

Kljub 21. stoletju veljajo razpredanja o spolnosti marsikje še ved no za tabu. No, ne za avtorico tega izvrstnega priročnika za mlade, priljubljeno »youtuberko«, ki ji sledi na tisoče mladih z vsega sveta. Pošiljajo ji vprašanja, povezana z odraščanjem, in ker se je med njimi nabralo tudi ogromno takšnih, ki se navezujejo na spolnost, se je Chusita odločila, da vse svoje odgovore zbere na enem mestu. Nastal je nadvse uporaben priročnik, ki ga je začinila s humorjem, ga opremila s stripovskimi zgodbami, ki besedilu podarijo še dodatno vrednost, ter ga obogatila z različnimi vprašalniki in testi. Priročnik vodi mladega bralca od prvega spoznavanja s prebujajočo se spolno slo, ga nato odpelje na prve zmenke, začinjene s poljubi, objemi in kasneje tudi z raznimi nežnostmi, ter nato privede do prvega seksa. Ob vsem tem ne pozabi omeniti poglavitnega – ustrezne zaščite, ki raziskovalce prvih poskusov spolnosti odvrnejo od raznih bolezni in nezaželene nosečnosti. Da, to res ni knjiga o seksu, je namreč mnogo več kot to: je dragoceno in bogato berilo, ki bo prišlo prav mladostnikom pa tudi njihovim staršem, pedagogom in drugim strokovnjakom, ki delajo z mladimi.

(Vesna Sivec Poljanšek, Buikla 142)

O KNJIGI NA BLOGIH IN V MEDIJIH:

http://gospodicnaknjiga.si/2018/10/to-ni-knjiga-o-seksu.html/