Količina:

0


Znesek:

0,00

Kaj je rekel Bog?

Kaj je rekel Bog?
  • Redna cena:

    23,77 €

  • Popust:

    1,19 € (5%)

  • Spletna cena:

    22,58 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ko je ljudi navdihovala serija devetih knjig z naslovom Pogovori z Bogom, so številni prosili Neala Donalda Walscha, naj poišče pot, kako bi strnjeno podal najbistvenejše odlomke božjega sporočila. Rezultat tega je besedilo, ki podrobno opisuje in širi prav tisto, kar moramo vedeti o življenju in o tem, kako ga živeti. Walsch v knjigi Kaj je rekel Bog svoje številne večletne pogovore izostri še bolj osredotočeno kot prej in spodbuja bralce, naj postavijo versko in kulturno ujetost ob stran.

25 strnjenih sporočil iz knjige Pogovori z Bogom, ki bodo spremenila vaše življenje in svet. Walsch v knjigi Kaj je rekel Bog svoje številne večletne pogovore izostri še bolj osredotočeno kot prej in spodbuja bralce, naj postavijo versko in kulturno ujetost ob stran. To počne, da bi življenje izkusili kot zmotljiva človeška bitja z odprtim umom, odprtim srcem in vse zajemajoče, ob tem pa gradili, širili in bogatili svojo starodavno zgodbo. Tako je Walsch v knjigo vključil nedvoumne predloge, kako uporabiti vsakega od 25 jedrnih sporočil v vsakdanjem življenju. Če bo človeštvo z današnjim dnem začelo ta sporočila prenašati naprej, lahko spremenimo svet.

Rezultat tega je besedilo, ki podrobno opisuje in širi prav tisto, kar moramo vedeti o življenju in o tem, kako ga živeti. Vendar pa pomikanje naprej na tem večno rastočem in širnem duhovnem potovanju ne pomeni zgolj razumeti, kaj ima Walsch za najpomembnejše uvide svojih Pogovorov z Bogom, temveč pomeni tudi, da jih uporabimo na najbolj praktičen način.

Mehka vezava, 14,0 x 23,0 cm, 291 strani.

RECENZIJA BUKLA:

Kogar je navdušila že Walscheva knjiga Pogovori z Bogom, bo v tokratni dobil še več: pisatelj je ob njenem snovanju znova »poprosil« Boga, naj mu razodene vse tisto, kar bi morala človeška rasa vedeti, če želi obstati ter polno in svobodneje živeti. Walsch pred bralca strnjeno naniza petindvajset božjih sporočil, ki lahko posamezniku služijo kot odlična popotnica skozi vsakdanjik, kot pomiritev v stresnih situacijah ter predvsem kot smerokaz na potovanju do samega sebe. Vsako od petindvajsetih sporočil avtor knjige podrobno razčleni, predstavitev pa konča z nasveti za uporabo posameznega sporočila v vsakdanjem življenju. Bralec lahko knjigo bere od začetka do konca, lahko pa jo uporablja tudi kot dnevni navdih in jo prebira le po delčkih, tam, kjer se mu v danem trenutku odpre po naključju. Njena sporočila so namreč tako univerzalna, navdihujoča in pomirjujoča, da pridejo prav kadar koli in kjer koli!

ODLOMEK IZ KNJIGE:

»V redu, torej trdite, da ste se neposredno pogovarjali z Bogom, zato nam povejte … Kakšno je Božje sporočilo svetu?« Govorec je bil svetovno znani voditelj najpriljubljenejše jutranje televizijske oddaje v Ameriki in od mene je zahteval, naj odgovorim na največje vprašanje vseh časov. »Bi lahko odgovorili v stavku ali dveh?« je še vprašal. »Na voljo imava približno trideset sekund.« Um mi je podivjal. Le kako bi lahko v tridesetih sekundah povedal nekaj, kar bi zaobjelo bistvo tega, kaj Božanstvo želi, da bi svet vedel? Nato sem naglo in bliskovito v mislih zaslišal Božji odgovor. Zamežikal sem in naznanil nekaj, kar je presenetilo celo mene. »Pravzaprav lahko sporočilo strnem v pet besed.« Voditelj je privzdignil obrvi in za nanosekundo izkazoval nejevero, nato pa z zamrznjenim obrazom rekel v kamero: »Tako torej. Dame in gospodje, prisluhnite Božjemu sporočilu svetu od človeka, ki pravi, da se sporazumeva z Božanskim … v petih besedah.« Zazrl sem se naravnost v kamero in ponovil besede, ki so mi bile pravkar podane: »Povsem narobe ste me razumeli.«