Postani sam svoj mehanik hrbta, Skrivnosti zdrave hrbtenice... - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Postani sam svoj mehanik hrbta

Skrivnosti zdrave hrbtenice...

Postani sam svoj mehanik hrbta
 • Postani sam svoj mehanik hrbta
 • Postani sam svoj mehanik hrbta
 • Postani sam svoj mehanik hrbta
 • Redna cena:

  35,00 €

 • Popust:

  1,75 € (5%)

 • Spletna cena:

  33,25 €

 • ISBN:

  9729618883249

 • Avtor:

  Stuart McGill PhD

 • Založba:

  KinVital

 • Datum izida:

  12.04.2018

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

McGillova metoda ozdravitve bolečin v hrbtu - korak za korakom! Vsa vsebina knjige 'Postani sam svoj mehanik hrbta' ima močne temelje v znanosti in dognanjih, do katerih je Dr. Stuart McGill s sodelavci prišel v laboratoriju in Univerzitetni kliniki. Avtor je svoje več desetletno znanstveno raziskovanje človeške hrbtenice in vzrokov bolečin združil s klinično prakso v knjigo, ki je namenjena vsem, ki se spopadajo s težavami v hrbtenici.

Zares velika čast je, da ima slovenski bralec možnost brati knjigo najbolj cenjenega strokovnjaka za hrbtenico na svetu v maternem jeziku. McGillovo metodo najbolj odlikuje prav ekletičnost in širina razumevanja mehanizmov poškodb hrbtenice. S to knjigo se boste naučili poslušati in razumeti svoje telo, in s tem tudi prilagoditi vaje in vse svoje aktivnosti. Izvedeli boste, da težave v hrbtenici vedno imajo vzrok, in da ga je potrebno poiskati in ustrezno odpraviti.

Vendar je zato potrebno, da stvari vzamete v svoje roke, in rastete skupaj s knjigo in odpravljanjem vaših težav. Zanašanje na pasivne oblike terapij vas bo še vedno dolgoročno pustilo v temi, še vedno boste negotovi in nervozni, saj resničnih vzrokov svojih težav ne boste poznali. Knjigo je potrebno brati aktivno, kar pomeni, da se jo lotite počasi in pametno izvajajte vsa testiranja in analize, ki so opisane notri. Za vse nejasnosti kontaktirajte prevajalca in pooblaščenca avtorja za Slovenijo.

Ob nakupu knjige prejmete DARILO - za gratis dostop do video vsebin pišite na jure.gubanc@kinvital.si.

Mehka vezava, 25 x 25 cm, 170 strani.

MNENJA O KNJIGI - Preberite kaj si o knjigi mislijo svetovno uveljavljeni strokovnjaki:

"Dr. McGill predstavlja za hrbet tisto kar “Men’s Health” predstavlja za moške: Ultimativen vir znanja o hrbtu in vseh težavah povezanih z njim. Njegovi prodorni in inovativni nasveti niso že več kot desetletje v pomoč našim bralcem, pač pa so mojemu očetu pomagali, da se je izognil operaciji, in doživel preporod."
- ADAM CAMPBELL, GLAVNI UREDNIK, MENSHEALTH.COM

"Odkril je vzroke težav v mojem hrbtu in rešil mojo olimpijsko kariero. Njegov pristop je strnjen na teh straneh, skupaj z mnogimi koristnimi ilustracijami."
- BETHANY HART, AMERIŠKA OLIMPIJKA

"Dr. McGill je najbolj priznan strokovnjak za hrbtenico na svetu. Ta knjiga njegovo znanje približa prav tistim ljudem, ki ga potrebujejo najbolj."
- DR. WILLIAM MORGAN, ZDRAVSTVENI SVETOVALEC ZA BELO HIŠO


AVTOR O KNJIGI:

Knjigo mehanik hrbta sem oblikoval za vse ljudi tega sveta, ki jim bolečine v hrbtenici preprečujejo prijetno življenje. Knjiga je rezultat več desetletnega znanstvenega preučevanja in dela s pacienti o vzrokih in rehabilitaciji bolečin v hrbtenici. Osnovana je izključno na trdnih znanstvenih dognanjih podkrepljenih z rezultati moje klinike. Moj namen je, da se naučite razumeti svojo bolečino in odkrijete vzroke svojih bolečin, kajti lajšanje simptomov ni dolgoročna rešitev. Berite jo počasi in pozorno sledite odličnim ilustracijam. Izkoristite še možnost video podpore knjige, ki jo dobite pri uradnem zastopniku za Slovenijo

OGLEJTE SI VIDEO: 12 Nasvetov za branje knjige mehanik hrbta: