Medicinski Qigong - Pot do zdravja - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Medicinski Qigong - Pot do zdravja

Medicinski Qigong - Pot do zdravja
 • Redna cena:

  27,00 €

 • Popust:

  1,35 € (5%)

 • Spletna cena:

  25,65 €

 • ISBN:

  9789612883416

 • Avtor:

  Jumin Chen – Andrej Kohn

 • Založba:

  Či trening

 • Datum izida:

  12.04.2018

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Medicinski Qigong je primeren za vsakogar, ki ima motivacijo in željo spoznavati življenje še iz druge perspektive, kjer ni dejaven samo razum in logično razmišljanje, temveč je to učenje zastavljeno bolj celostno.

Sistem je zasnovan in se prakticira v urjenju tako notranjih kot zunanjih veščin. V urjenju se učimo prepoznavati ta vidik in povezavo med svojim notranjim svetom mikrokozmosa ter makrokozmosom.

Vsak proces se začne v nas samih in se odraža navzven ter obratno - tudi zunanji dejavniki povzročijo reakcijo v naši najgloblji biti. Vadba se opira na teorijo starodavnih taoističnih zakonitosti treh zakladov: telesa - jing, energije - qi in duha oz. miselnosti - shen. Pomembno je, da teh zakonitosti ne obravnavamo ločeno, saj vse tri komponente delujejo kot celota.

H knjigi je priložen DVD z vajami.
Oglejte si predstavitveni video Medicinski Qigong – vaje za vsakogar:

Mehka vezava, 16,5 x 24,0 cm, 115 strani.