Vesolje vas podpira: pretvorite strah v zaupanje - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Vesolje vas podpira: pretvorite strah v zaupanje

Vesolje vas podpira: pretvorite strah v zaupanje
 • Redna cena:

  24,00 €

 • Popust:

  1,20 € (5%)

 • Spletna cena:

  22,80 €

 • ISBN:

  9789612291358

 • Avtor:

  Gabrielle Bernstein

 • Založba:

  Gnostica

 • Datum izida:

  18.06.2018

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

S sprejemanjem, predajo in zaobljubo svoji neprestani razvijajoči se duhovni poti je avtorica New York Timesove uspešnice Vesolje vas podpira in predavateljica Gabrielle Bernstein pretvorila svoj strah v zaupanje. Njene zgodbe in univerzalne vaje dajejo okvir za dostop do tega, po čemer vsak najbolj hrepeni: do srčnosti, varnosti in jasne smeri. Te naloge lahko pomagajo opustiti potrebo po nadzoru tako, da se sprostimo v občutek gotovosti in svobode.

Prenehamo loviti življenje in resnično živimo. Zajahajte val svoje energije in resnične moči, da najdete moč, ko ste na dnu, usklajenost in podporo, ko ste izgubljeni, varnost, ko se spopadate z negotovostjo, in veselje v tistem, kar bi sicer morda bila bolečina. Bernsteinova odkriva skrivnosti in je odločena, da sprosti prisotnost vaše moči s tolažečim vedenjem, da vas Vesolje podpira.

»Posebnost knjige je Gabbyjina odkritost o težkih izkušnjah, kako se je ob njih učila in se ob njih pozdravila.« – Rachel Platten, glasbenica

Mehka vezava, 173 strani.

Koraki za ponovno povezavo z Vesoljem. Uporabite jih, da se spomnite močne povezave, ki jo lahko vzpostavite v vsakem trenutku

• Prvi korak: Bodite odločeni, da gledate z ljubeznijo. 
Kaj je tisto, kar govorite (naglas ali sami sebi), da vas ločuje od vaše moči? Vaša odkritost je tisto, kar vam odpira vrata, da se spomnite in sprejmete svojo skrito moč. Vzemite si trenutek, da ponovno preberete svojo nizkovibracijsko zgodbo in ugotovite, kakšne občutke vam sproža.

• Drugi korak: Naj vaši občutki vodijo vašo pot.
Naslednji korak do odpiranja svojih skritih moči je, da si razjasnite, kako se želite počutiti.

• Tretji korak: Prosite za svoje znamenje.
To je zabaven del! Čas je, da prosite za svoje znamenje. Vedno lahko prosite za znamenje, da vas vodi k čemur koli, kar želite. Če ne veste, kako bi se odločili, ali le želite vedeti, če ste na pravi poti, prosite za znamenje. In ne obremenjujte se s tem, kakšno naj bi bilo vaše znamenje.

• Četrti korak: Predajte Vesolju in bodite potrpežljivi.
Predajte zdaj svojo željo Vesolju s prošnjo: »Hvala ti, Vesolje, da mi nudiš jasnost. Pokaži mi moje znamenje, ko grem v pravo smer.« Bodite potrpežljivi. Trenutek, ko sprejmete svoj notranji mir in predate izid, je trenutek, ko gre Vesolje resnično lahko na delo.

• Peti korak: Odprite se ustvarjalnim možnostim.
Veselje je odločilni ustvarjalec. Ta prijetna, radostna energija je povezana z ljubeznijo Vesolja. Tudi zato otroci doživljajo veliko več čudes in navdušenja kot odrasli. Povezati se moramo z otrokom v sebi in sprejeti obvezo, da se odvadimo omejitev sveta ter se spomnimo igrivosti svojega pravega bistva, kar je ljubezen. Zaupajte si, da ste zmožni povezati se z Vesoljem. Svojo moč ste predolgo zanikali. Zdaj je čas, da prejmete ljubezen, svetlobo in občutek globoke povezanosti.

O AVTORICI:

S sprejemanjem, predajo in zaobljubo svoji neprestano razvijajoči se duhovni poti je avtorica New York Timesove uspešnice in predavateljica Gabrielle Bernstein pretvorila svoj strah v zaupanje. Njene zgodbe in univerzalne vaje dajejo okvir za odstranjevanje ovir za dostop do tega, po čemer vsak najbolj hrepeni: do srečnosti, varnosti in jasne smeri. Te naloge lahko pomagajo opustiti potrebo po nadzoru tako, da se sprostimo v občutek gotovosti in svobode. Prenehamo loviti življenje in resnično živimo. Zajahajte val svoje energije in resnične moči, da najdete moč, ko ste na dnu, usklajenost in podporo, ko ste izgubljeni, varnost, ko se spopadete z negotovostjo, in veselje v tistem, kar bi sicer morda bila bolečina. Bernsteinova odkriva skrivnosti in je odločena, da sprosti prisotnost vaše moči s tolažečim vedenjem, da vas Vesolje podpira.

O KNJIGI IZ MEDIJEV:

Metropolitan.si/odnosi-in-psihologija: www.metropolitan.si/...
Govorise.metropolitan.si/astro: govorise.metropolitan.si/...