Količina:

0


Znesek:

0,00

Pravico imaš reči NE: z asertivnostjo do večje samozavesti

Pravico imaš reči NE: z asertivnostjo do večje samozavesti
  • Redna cena:

    26,50 €

  • Popust:

    1,32 € (5%)

  • Spletna cena:

    25,17 €

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Pravico imaš reči ne je knjiga o asertivnosti, o pomenu postavljanja zase. Pa tudi o razlogih, ki nam preprečujejo, da bi to zares storili.

Vsebuje tri razdelke. V prvem je asertivnost, sopomenka za izražanje misli, občutkov in prepričanj na neposreden, pošten in ustrezen način, ki ne krši pravic drugega človeka, razmejena od agresivnosti in podredljivosti, v drugem so predstavljeni razlogi za neasertivno ravnanje. V nadaljevanju so analizirani racionalni in neracionalni razlogi, ki nam preprečujejo biti asertivni. Tretji del prinaša razmislek o družbenem pomenu asertivnosti.

Trda vezava, 15 x 21,5 cm, 181 strani.

O AVTORJU:

WALTER RISO, je univerzitetni učitelj z doktoratom iz psihologije, specializacijo s področja kognitivne terapije in magisterijem iz bioetike. Njegovo pisanje odlikuje preprost in neposreden jezik, ki je pogosto čustveno in humorno obarvan in zato še toliko bolj prepričljiv. Piše o izzivih, ki ljudem preprečujejo, da bi živeli polnejše in imeli uravnotežene ter zadovoljive čustvene odnose. Četudi se loteva tem, ki lahko vzbujajo nelagodje, to počne naravno in na način, da občutljivo opozarja na težave in ponuja številne rešitve. Njegove knjige milijonom bralcev po vsem svetu ponujajo premislek in orodja za spreminjanje in doseganje višje kakovosti življenja. Pri nas je že izšla njegova uspešnica 'Zdrave misli, zdravo življenje'.