Od spodaj navzgor - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Od spodaj navzgor

Od spodaj navzgor
 • Od spodaj navzgor
 • Redna cena:

  20,00 €

 • Popust:

  1,00 € (5%)

 • Spletna cena:

  19,00 €

 • ISBN:

  9789619413425

 • Založba:

  Zavod Margarana

 • Datum izida:

  31.08.2018

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

"Zelo globoka pravljica," so besede dr. Alenke Rebula, s katerimi je v svet pospremila ljubezensko (in že na pogled ljubeznivo) prigodo o Oti in Božidarju. Pravljica pripoveduje o tem, kako nas lahko tudi omejitve vodijo po pravi poti. Ota si za svojo ljubezen želi narediti več, kakor v resnici zmore. Božidar pa pričakuje, da mu bo sledila, zato ji, v prepričanju, da je to v njegovi moči, želi pri tem pomagati. Za bralca bo dragocen tudi odziv okolice, ki je dogajanju priča.

Pravljica je namenjena osnovnošolskim otrokom (od druge triade dalje), dobrodošla pa bo kot darilo vsem, ki stopajo na skupno pot in si želijo, da jih partner sprejema, jim sledi in se zanje potrudi.

Besedna zveza "od spodaj navzgor" je v knjigi uporabljena večplastno, kar je dobra iztočnica za pogovor z otrokom. Ker vemo, da imajo besede organsko razsežnost, so knjige, ki jih izdaja Izobraževalni zavod Margarana, narejene s posluhom in spoštovanjem do mladega in odraslega bralca.
Pravljico je ilustrirala akademska slikarka Polonca Leban Grmek.

Trda vezava, 22,0 x 24,0 cm, 44 strani.