Količina:

0


Znesek:

0,00

Skrivnosti dobrega spanca

Skrivnosti dobrega spanca
  • Redna cena:

    21,90 €

  • Popust:

    1,09 € (5%)

  • Spletna cena:

    20,80 €

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Enostavno zaspite, spite celo noč, premagajte težave s spancem ter poživite svoje telo in duha. Približno tretjino našega življenja prespimo. To je več časa, kot ga porabimo za vzgajanje naših otrok, druženje z našimi prijatelji in celo več časa, kot ga porabimo za delo. Pomislite, koliko truda namenimo za skrb za otroke, prijateljstva in naše delo ter kako malo časa po drugi strani namenimo razmišljanju o izboljšanju našega spanca.

Spoprijateljite se s spanjem in se naučite, kako ga prilagajati vašim nihajočim se potrebam. S pomočjo skrbnega preučevanja vaših spalnih navad in načina življenja vam dr. Chris Idzikowski na podlagi svojih 30-letnih izkušenj poda zanesljive nasvete, kako premagati najpogostejše težave s spancem. Tematike obsegajo nespečnost, nočne more, smrčanje in težave s spancem pri ljudeh vseh starosti. V knjigi je predstavljenih 20 posebej zasnovanih vaj, ki vam pomagajo, da se na naraven način potopite v blažen spanec.

Tehnike vključujejo starodavne metode, ki jih potrjuje tudi sodobna znanost, kot so: - meditacije in dihalne vaje, - samomasažo, - zeliščarstvo in aromaterapijo, - postavitev pohištva in drugih elementov v spalnici po feng šuju in - druge pomirjujoče načine, ki vam pomagajo doseči globlji spanec. To je popoln vodnik za izboljšanje telesnega in duševnega zdravja s pomočjo doseganja večje kakovosti spanja.

Mehka vezava, 13,5 x 20,9 cm, 147 strani.