Enkrat za vselej - MV, Gimnazijke, 2. knjiga - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Enkrat za vselej - MV

Gimnazijke, 2. knjiga

Enkrat za vselej - MV
 • Redna cena:

  13,99 €

 • Popust:

  9,00 € (64%)

 • Spletna cena:

  4,99 €

 • ISBN:

  9789617052367

 • Avtor:

  Catherine Bybee

 • Založba:

  Hiša knjig

 • Datum izida:

  01.10.2018

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Prodajna uspešnica Wall Street Journala! Na Zoe Brown so vsi gledali kot na tisto, ki nikoli ne bo zapustila River Benda, toda ona si zase ni želela življenja v mobilni hiški, ki je še najbolj podobna prikolici. Od življenja je pričakovala več. V nasprotju s svojima najboljšima prijateljicama, Melanie in Jo, je Zoe ohranjal pri zdravi pameti njen fant Luke.

Po srednji šoli ni le preprosto odšla, pač pa je izginila – in obrnila hrbet svoji družini, in še posebej očetu v zaporu. Zdaj je slavna kuharica v Dallasu in si lahko privošči vse, o čemer je kot otrok lahko samo sanjala. Ko pa se vrne v očarljivi stari River Bend, se mora soočiti z vsem, kar je zapustila – vključno z Lukom.

Luke je bil nekdaj mogoče res Zoejino zatočišče, a se zaveda, da zdaj živita v popolnoma različnih svetovih. Luka nikoli ni vleklo iz River Benda, saj je v očetovi avtomehanični delavnici našel delo in s tem svojo stabilno prihodnost. No ... vsaj do Zoejine vrnitve. Ampak ko enkrat oživita stari plamen, je Zoe prisiljena sprejeti najtežjo odločitev v svojem življenju: ostati v River Bendu in se soočiti s svojo preteklostjo, preden jo ta uniči, ali se posloviti od vseh, ki jih je kdaj imela rada ... Čas je, da se odloči ENKRAT ZA VSELEJ.

Mehka, 12,5 x 19,0 cm, 400 strani.