Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

15 kil nesreče

15 kil nesreče
 • Redna cena:

  21,90 €

 • Popust:

  1,10 € (5%)

 • Spletna cena:

  20,81 €

 • ISBN:

  9789612883867

 • Avtor:

  Bojana Ivanovič

 • Založba:

  Samozaložba

 • Datum izida:

  28.09.2018

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga 15 kil nesreče je nastala po navdihu avtoričine zgodbe, saj se je zadnjih nekaj let neuspešno bojevala s pridobljenimi 15 kilogrami, ki so se ji nakopičili v približno enem letu.

Ko se je naenkrat zavedala, kaj je naredila svojemu telesu, se je v bistvu šele pričel najbolj mučen del. Znašla se je v začaranem krogu nenehnih vzponov in padcev pri poskusu hujšanja, ti neuspehi pa so jo vodili v vedno večji obup in depresijo. Začela je delati na sebi in na svoji osebni rasti in skozi ta proces je spoznala, kako uničujoča so bila zanjo pravzaprav prepričanja, ki ji jih (nezavedno, pa tudi v neki meri zavedno) vlekla še iz otroštva.

Mehka vezava, 12,5 x 19 cm, 212 strani.

AVTORICA O KNJIGI:

Knjiga 15 kil nesreče je nastala po navdihu moje osebne zgodbe, saj sem se zadnjih nekaj let neuspešno bojevala s pridobljenimi 15 kilogrami, ki so se mi nakopičili v približno enem letu. 
Ko sem se naenkrat zavedala, kaj sem naredila svojemu telesu, se je v bistvu šele pričel najbolj mučen del, vsaj zame osebno. 

Znašla sem se v začaranem krogu nenehnih vzponov in padcev pri poskusu hujšanja, ti neuspehi pa so me vodili v vedno večji obup in depresijo. Ni mi bilo jasno zakaj za vraga vedno, ko mi že uspe lepo shujšati, zafrknem in se zopet zredim. Postalo mi je jasno, da mora biti za tem nekaj več kot le to, da sem morda enostavno prelena ali premalo motivirana in pričela sem raziskovati kaj bi lahko bil vzrok tem mojim nesmiselnim dejanjem. 

Začela sem delati na sebi in na svoji osebni rasti in skozi ta proces sem spoznala, kako uničujoča so bila zame pravzaprav prepričanja, ki sem jih (nezavedno, pa tudi v neki meri zavedno) vlekla še iz otroštva. Že kot majhna deklica sem namreč bila prepričana, da sem zguba in najslabša, ter da mi nikoli ne bo nič uspelo. Na podlagi teh prepričanj so se mi potem dejansko tako tudi odvijale situacije v življenju, le da se tega takrat sploh nisem zavedala. 

Dojela sem, da bom morala najprej spremeniti svoja prepričanja in vse te negativne vzorce, ki so me vlekli k propadu, če bom dejansko zares želela shujšati.