Čudeži - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Čudeži

Čudeži
 • Redna cena:

  19,90 €

 • Popust:

  1,00 € (5%)

 • Spletna cena:

  18,90 €

 • ISBN:

  9789619450017

 • Avtor:

  Edita Kurent

 • Založba:

  Katapult

 • Datum izida:

  06.10.2018

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Dokler sta v nas upanje in vera, zmoremo nemogoče. In prav v tej poti, poti bolečine in ljubezni, trpljenja in močnih spoznanj, poti obupovanj in vere, predaje in vztrajanja, želim, da prepoznate moč in voljo, ki jo ima v sebi vsakdo izmed nas, ne glede na to, v kako težki situaciji se znajdemo. Ni konec, dokler ni zares konec. Pa tudi takrat ni konec …

Lahko bi govorili o čudežih, a v resnici so čudeži samo stvari, sestavljene v neko celoto po nam neznani logiki. Gre za odprtost, radovednost, zadostno vabljivost situacij, da postaneš priča, kako vesolje izraža svojo čarobnost in svoje čudeže vsem. Gre za ustvarjanje prostora, da lahko nove stvari vstopijo v naše energijsko polje, ki mora biti odprto, srce in um pa bistra. Bolj ko poznamo sebe, bolj poznamo boga v sebi.

Zavedam se, da če so se stvari tako zložile, je na meni samo, da sprejemam in se učim, seveda z veliko hvaležnostjo. Sladek priokus popolne predaje. Koliko nitk se je moglo stkati, da je nastala ta preproga, po kateri ravno sedaj stopam? Le kaj bo tokrat moja lekcija, kakšno bo sporočilo tega nenavadnega potovanja? Čutim, da bo nekaj posebnega. V sebi čutim radost, ki jo prinaša neznano. Čutim, da se pripravlja pustolovščina. Ja, življenje res ni dolgočasno, vsaj moje ne.

Edita Kurent

Mehka vezava, 14,5 x 21,5 cm, 146 strani.