Transurfing v 78 dneh: praktični tečaj transurfinga - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Transurfing v 78 dneh: praktični tečaj transurfinga

Transurfing v 78 dneh: praktični tečaj transurfinga
 • Redna cena:

  22,90 €

 • Popust:

  1,15 € (5%)

 • Spletna cena:

  21,75 €

 • ISBN:

  9789617033540

 • Avtor:

  Vadim Zeland

 • Založba:

  Primus

 • Datum izida:

  26.09.2018

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V novi knjigi Vadima Zelanda Transurfing v 78 dneh je predstavljenih 78 osnovnih načel transurfinga. Če bi se jih radi naučili, poskusite uporabiti ta 78-dnevni praktični tečaj upravljanja realnosti.

Edino, kar morate narediti, je, da zjutraj preberete opis enega načela in nato ves dan živite skladno s prebranim. Naslednji dan preživite skladno z opisom naslednjega načela in tako naprej. Tako se boste postopno naučili vseh načel. Načela uporabljajte tako, kot vam prišepetava intuicija. Zaupajte svoji intuiciji. Srečno!

Načela upravljanja realnosti temeljijo na dveh osnovnih kategorijah: misli in dejanju. Pri odsevu v dualnem zrcalu našega sveta ti dve kategoriji porajata svoji nasprotji. Tako so na obeh straneh dualnega zrcala: Razum (logika) in Duša (srce); Dejanje (notranja namera) in Pasivnost (zunanja namera). Motivacija, mišljenje in vedénje maga mora biti uravnoteženo na vseh štirih področjih.

Razum in Delovanje se nanašata na fizični svet, Duša in Pasivnost pa na metafizični svet, ki je prav tako sestavina objektivne resničnosti. Če upoštevamo samo eno področje dualnega sveta, se resničnost ne bo podredila. Materialisti se ukvarjajo s premagovanjem ovir, ki si jih sami nevede postavljajo, idealisti letajo v oblakih in fantazijah. Ne eni ne drugi ne znajo upravljati realnosti. Vedite, vi se tega lahko naučite.

Mehka vezava, 14,0 x 22,0 cm, 127 strani.

O AVTORJU:

Vadim Zeland je pred razpadom Sovjetske zveze delal kot raziskovalec na področju kvantne fizike. Njegove knjige o transurfingu, močni tehniki upravljanja z realnostjo, se vse od leta 2005, ko so prvič izšle v Rusiji, po vsem svetu prodajajo v rekordnih številkah. V njih je predstavljen povsem nov pogled na življenje, v katerem se ni potrebno prizadevati ali bojevati za želeno. Ponujajo nam nov način razmišljanja in delovanja, ki omogoča, da se želje uresničijo same, brez truda, trpljenja, trdega dela, napora ali brezplodnih poskusov, da bi spremenili sebe ali svet, ki nas obkroža.