Na kraju zapisano 7: Šanghaj, Kitajska, POSEBNE IZDAJE - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Na kraju zapisano 7: Šanghaj, Kitajska

POSEBNE IZDAJE

Na kraju zapisano 7: Šanghaj, Kitajska
 • Redna cena:

  10,00 €

 • Popust:

  0,50 € (5%)

 • Spletna cena:

  9,50 €

 • ISBN:

  9789612844417

 • Avtor:

  Aleš Šteger

 • Založba:

  Beletrina

 • Datum izida:

  29.10.2018

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

»Prek ramen sopotnikov opazujem, kaj ljudje počnejo s svojimi telefoni. Nisem le radoveden; zdi se mi, da spletne strani, ki jih gledajo, in način brskanja povejo veliko o njihovih osebnostih in navadah. Neka gospa kupuje obleko, mladenič pregleduje nogometne rezultate, potem neko stran za bodibilding, nekdo tretji bere besedilo. Velika večina pregleduje sporočila in fotografije na WeChatu. Google, Facebook in Twitter so tukaj blokirani. Ljudje uporabljajo WeChat, družbeno omrežje, ki omogoča marsikaj, od bančnih transakcij do nakupa zobne paste.«

Mehka vezava, 13,5 x 20,5 cm, 49 strani.

O AVTORJU:

Aleš Šteger (1973) je pesnik, pisatelj, urednik in generator številnih knjižnih in kulturnih pobud. Z več kot trideset prevedenimi izvirnimi knjigami in številnimi nagradami je eden mednarodno najbolj uveljavljenih slovenskih avtorjev. Leta 2017 je postal redni član Nemške akademije za jezik in pesništvo. Nazadnje je pri Beletrini izšel njegov roman Neverend (2017).