krOg (erotični roman) - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

krOg (erotični roman)

krOg (erotični roman)
 • krOg (erotični roman)
 • krOg (erotični roman)
 • Redna cena:

  17,90 €

 • Popust:

  3,00 € (17%)

 • Spletna cena:

  14,90 €

 • ISBN:

  9789619454404

 • Avtor:

  A.B.Krooss

 • Založba:

  FrodX

 • Datum izida:

  29.11.2018

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Roman izpod peresa slovenske avtorice, nabit s strastjo, ljubeznijo in doživetji, ki bodo razplamtela vašo fantazijo. Prepustite se zgodbi vražje odvetnice in svetovne športne zvezde, ki si lahko privoščita skoraj vse, kar jima srce poželi. Tudi ljubezenski trikotnik. Kako se bo končala ljubezenska zgodba, ki se je začela s poželenjem in strastjo? Odkrijte sami …
Glamurozni svet bogastva in slave je na prvi pogled plehek, površinski, okolje, kjer za ljubezen ni prostora. A najbolj strastna in zvesta ljubezen se rodi ravno tam, kjer jo najmanj pričakujemo.

Ljubezenski trikotnik med lepo mlado odvetnico in slavnima nogometašema, ki sta si različna kot dan in noč, pravzaprav ni trikotnik, ampak je krog. Krog, v katerem se energija pretaka enakomerno, a silovito in izpolnjujoče. Nenavadna erotična zgodba nas popelje po ekskluzivnih lokacijah širom sveta, celo v Slovenijo, kjer se življenje in strast zajemata z veliko žlico. In vse je, kot mora biti.

Mehka vezava, 21,0 x 15,0 cm, 246 strani.

OGLEJTE SI VIDEO NAPOVEDNIK ROMANA:BRALKE O KNJIGI:

"Knjiga je prav gotovo nekaj posebnega. Ves čas si v nekem čudnem pričakovanju, kaj se bo zgodilo (oziroma, če se bo zgodilo, kot sam pričakuješ), in ko se ti že zdi, da ni več kaj pričakovati, te – BUM! – kot strela z jasnega nekaj preseneti. Sprva sem si mislila, če je to življenje bogatih, potem hočem biti bogata. A potem, kaj pa vem, sem si premislila. Kako hudo nor moraš biti, da počenjaš take reči? Si se poročil z ženo ali pričo?! Po drugi strani pa, kako zelo bujno domišljijo je treba imeti, da se take ideje ubesedijo? Knjiga je res neverjetno zanimiva, jezik pa je tak, da ga brez težav ali izrazov gnusa na obrazu bereš, nekako je gladek, kar steče in nenadoma ti zmanjka strani za obračanje, ostale le izraz na obrazu, ki govori: »Uau!«" (Anika Č., Koper)

"Knjigo sem z veseljem vzela v roke, kot je v moji navadi, saj obožujem knjige, najprej preberem zadnjo stran platnice knjige, ki me je tako pritegnila. Ker obožujem erotične knjige, sem z veseljem začela z branjem, knjiga me je pritegnila. Je zanimiva za branje, potegne te v zgodbo in ji z veseljem slediš. Osebno sem bila malce presenečena nad zgodbo, saj res nisem pričakovala nekaj takega, vendar je to namen knjige, da skozi strani, vrstice odkrivaš zgodbo. Knjigo bom z veseljem priporočila in posodila prijateljem za branje." (Barbara H., Jesenice)

"Najprej nisem vedela, kaj pričakovati, saj je knjig s to temo na trgu malo morje in se začnejo mimogrede ponavljati. Ampak ta knjiga je nekaj posebnega. Skozi celotno zgodbo te drži v nekem pričakovanju. Pa ko že misliš, da se bo zgodilo, pa se ne. Ko si v mislih ustvariš nek scenarij, kako bi se situacija lahko razpletla, te preseneti nepričakovano. Mene je knjiga posrkala vase ravno zaradi teh nenavadnih preobratov. In ko misliš, da si prebral že vse, potem je tukaj še KrOg..." (Tamara G., Slovenj Gradec)

"Ob misli na branje knjige slovenskega avtorja sem bila malo skeptična. Vendar sem se nato odločila, da pa knjigi Krog dam vseeno možnost. Všeč mi je bil prvi vtis, ki sem ga dobila o glavni junakinji Diani. Na prvi vtis hladna, močna, odločna in popolnoma samostojna, lepa mlada ženska. A nato jo takoj v novi luči prikaže Valentino. Knjiga polna obratov, zapletov, prepletov in nasprotij. Lahkotno, sproščeno in zanimivo branje. Popolnoma potegne vase in prepriča. Lepo opisane sočne podrobnosti, ki prebudijo domišljijo in dajo možnost vizualizacije prebranega. Knjiga, ki te ne pusti hladnega. " (Lea H., Fram)

"Knjiga Krog je lahko berljiva in jo lahko prebereš v enem dihu. Mene osebno je bolj prepričala druga polovica zgodbe, ko so začeli dogodki postajati nekoliko bolj »začinjeni« in za kanček bolj opisljivi, da sem se vanje lažje vživela. Knjiga se mi zdi idealna za poletno branje." (Nina H., Rogaška Slatina)

"Roman je zame, ki sedaj ob družini nimam več veliko časa za prebiranje knjig, nekaj novega. Veliko erotike (kar mi je všeč), stopnjevanje napetosti, dober zaključek zgodbe. Nad knjigo sem v eni besedi navdušena (sem jo že posodila naprej...). Roman, ta hip, življenje, kot ga poznamo mi, ki ga marsikdo ne razume, ampak je tu... Sedaj. Zdaj. (Urška M., Ptujska Gora)

"Knjigo bi priporočala predvsem ženskam, katere imajo ustaljeno življenje oziroma se na to šele pripravljajo. Saj jim bo ta knjiga odprla nov svet do sedaj mogoče še ne poznan. Knjiga KrOg nas opozarja na nove priložnosti izven naših okvirjev vsakdanjega življenja, kateri je po večini monoton in dolgočasen. Mene, je osebno ta knjiga ravno zaradi tega všeč, ker je v njej morje različnih čustev treh zelo različnih glavnih junakov. Ob knjigi se lahko zavedamo, da je življenje nepredvidljivo sploh pa v ljubezni. Nikoli ne vemo, kaj nas sploh čaka oz nas preseneti, kdaj nas nekaj preseneti, da odkrijemo delček sebe do sedaj še ne poznan. Ter, ko že mislimo, da smo dosegli vrh naše zgodbe, nas nekaj preseneti, kot nas čez celo knjigo opozarja avtor. Ali smo to spremembo pripravljeni sprejeti? Si upamo iti izven svojih dosedanjih okvirjev? Rada bi se zahvalila avtorju knjige za zelo dobro delo. Vsebina kar sama vleče v nadaljnje branje. Po tihem sama pri sebi upam na drugi del." (Urška Š.,Dornberk)

ODLOMEK IZ KNJIGE:

Ponoči je nekdo potrkal. Najprej nežno, skoraj boječe, potem bolj odločno. Prebudila se je in usedla na posteljo. Prižgala je svetilko in odšla k vratom. Odprla jih je, pred njo je stal Markus. »Razmišljal sem, kaj si rekla,« je rekel in uperil svoj modri pogled vanjo. »Stopi noter,« ga je povabila in se mu umaknila od vrat. Markus je mencal. Ko je zaprla vrata za njim in se obrnila k njemu, jo je prijel za roke. »Diana,« je zašepetal, stopil je tesno k njej in se nagnil k njej.

Vdihnil je njen vonj, ko je poljubil njen goli vrat. Dotakniti pa kot da se je ne bi upal. Diana je ovila roke okrog njega in ga poljubila na usta, z jezikom mu je razprla ustnice in ga raziskovala. Stal je kot okamnel in jo stiskal za dlani. Dišal je prijetno. Nagnila se je nazaj in mu razprla srajco. Opazila je tatu na njegovi prsni mišici. Z dlanjo ga je pobožala. »O, kako lepo. Kaj je to?« »To smo mi trije,« je zašepetal in zadrhtel, ko je njegova srajca padla na tla.

Opazila je izboklino na njegovih kavbojkah. Malce se je odmaknila in spustila svojo srajčko na tla. Pred njim je stala gola v vsej svoji lepoti. Bradavički je imela od vzburjenja vzdraženi do bolečine. Markus je težko požrl slino. Tudi dihati je pozabil. Sklonila se je in mu spustila hlače na tla. Tiho je zastokal, ko...