Kako dvoriti trmoglavki - TV, RAZPOSAJENCI IZ DVORCA HALSTEAD (3. DEL) - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Kako dvoriti trmoglavki - TV

RAZPOSAJENCI IZ DVORCA HALSTEAD (3. DEL)

Kako dvoriti trmoglavki - TV
 • Redna cena:

  36,00 €

 • Popust:

  26,01 € (72%)

 • Spletna cena:

  9,99 €

 • Avtor:

  Sabrina Jeffries

 • Založba:

  Kiroja

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ko ji očarljivi malopridnež predlaga, naj se poroči z njim in tako izpolni ultimat stare matere, mu odločna Minerva iz Sharpovega klana tudi sama ponudi mamljiv predlog, ki podžge njegovo domišljijo, njej pa omogoči, da obdrži dediščino.

Lady Minerva Sharpe ima odličen načrt, kako kljubovati zahtevam stare matere: zaroči se s pridaničem! Stara mati ji bo zagotovo raje prepustila dediščino, kot pa da jo vidi poročeno z lahkoživcem. In kdo bi bolje odigral vlogo Minervinega bodočega moža kot neobrzdani advokat Giles Masters, ki je bil celo navdih za čednega vohuna v priljubljenih gotskih romanih, ki jih piše? Spomin na njegove strastne poljube na njen devetnajsti rojstni dan še vedno ostaja v Minervini domišljiji, čeprav se nima nobenega namena zaljubiti v takšnega razuzdanca, še manj se z njim poročiti.

Vendar se ji niti sanja ne, da je Giles v resnici skrivni vladni agent. Ko skupaj raziskujeta skrivnostno ozadje smrti njenih staršev, njuna lažna zaroka vodi k razbeljeni strasti. Nato pa Minerva odkrije Gilesovo skrivno dvojno življenje in Giles mora uporabiti vse prekanjene zvijače svojega poklica, da znova najde pot do njenega srca.

Trda vezava, 12,5 x 18,5 cm.