Količina:

0


Znesek:

0,00

Iluzija resničnosti

Zgodba o Davidu Locku, 2. del

Iluzija resničnosti
  • Redna cena:

    9,90 €

  • Popust:

    0,50 € (5%)

  • Spletna cena:

    9,41 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

David Locke se po seriji nenavadnih dogodkov znajde v osrčju tajne organizacije. Nekateri pravijo, da je izbranec, ki bo svet rešil zla. Medtem ko pripravljajo zadnji napad na Red črnega tulipana, se David še vedno ubada s čudnimi nočnimi morami.Mehka vezava, 14,5 x 21 cm, 110 strani.

Mehka vezava, 11,5 x 19 cm, 92 strani.

O KNJIGO SO DEJALI:
“Fuzija večih žanrov, od komedije, kriminalke, akcije, trilerja pa do roba znanstvene fantastike.” - Arhivo

“Ko v slovenščini pišoči avtor preplete filmske sekvence Davida Lyncha in Quentina Tarantina v naspidirano in provokativno literarno delo.” - dobreknjige.si

“Nasploh se zdi, da si mladi pisatelj namenoma ne postavlja mej.” - Radio Kaos

KDO JE AVTOR JAKA TOMC?
Vprašanje, ki me muči, odkar sem pred slabimi 30 leti privekal na naš zeleno-moder planet. Odkar sem se zavedel svojega obstoja, sem se začel iskati. In to počnem še danes. Pravzaprav sem trdno prepričan, da samo človek, ki se večno išče, lahko zares živi. Življenje iskalca svetlobe ni nikoli monotono, nikoli dolgočasno. Ni črno-belo, ni brezoblično. Vsi smo iskalci svetlobe, le nekateri so prehitro obupali in se prepustili kolesju življenja, ki ga diktirajo slepi in gluhi ljudje.

Če bi se moral opisati s tremi besedami, bi se opisal takole: resničen, preprost, ljubeč. Če bi se moral opisati z desetimi, bi bilo videti takole: sproščen, zgovoren, dober, radodaren, odkrit, razmišljajoč, prisrčen, družaben, pravičen in uporniški. Če bi se moral opisati s sto tisočimi, bi napisal knjigo. (avtor o sebi, iz knjige)