Količina:

0


Znesek:

0,00

Popolnoma pripravljeni: 365 numeroloških vodil

Popolnoma pripravljeni: 365 numeroloških vodil
  • Redna cena:

    26,99 €

  • Popust:

    17,00 € (63%)

  • Spletna cena:

    9,99 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 9,99 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V knjižici Popolnoma pripravljeni z LiLi SoRuM se skriva numerološko vodilo za prav vsak dan. Določena vodila vsebujejo skrbno izbrana vprašanja, ki vam bodo pomagala na poti vaše osebnostne in duhovne rasti. Nekatera vodila se zaključijo z afirmacijo dneva, ki vam bo pomagala preseči omejitve in krepiti samozavest ter ljubezen do sebe.

Pričnite dan z numerološkim vodilom! Nekatera vodila vsebujejo močne afirmacije ali pa vprašanja za osebnostno rast, ki so natančno zastavljena na podlagi energije določenega dneva in pa obdobja, ki prihaja. Opazili boste, da ste si včasih že kakšen dan pred določenim dogodkom zastavljali s tem povezano vprašanje.

Poiščite razlage pomembnejših datumov - kot so denimo rojstni dan, obletnica poroke in podobno. Je bil kakšen dan še posebno naporen? Preberite zakaj.

Imate vprašanje? Odgovor poiščite v knjižici! Knjižico Popolnoma pripravljeni z LiLi SoRuM lahko uporabljate tudi kot orakelj. Zaprtih oči postavite vprašanje, odprite knjižico in preden oči odprete določite ali se odgovor nahaja na levi ali na desni strani.

Potrebujete sporočilo? Najdete ga v knjižici! Globoko vdihnite, se umirite, zaprite oči in odprtega srca postavite vprašanje: “Kakšno sporočilo potrebujem sedaj?”. Vdihnite in med izdihom odprite knjižico ter določite levo ali desno stran. Z vdihom odprite oči in sporočilo bo ležalo pred vami.

Zaradi skrbno izbranih dimenzij je knjižica Popolnoma pripravljeni z LiLi SoRuM lahko vaša spremljevalka kadarkoli in kjerkoli, v torbici ali večjem žepu. Zaradi svoje posebne uporabnosti bo kot orakelj z vami celo leto 2019, spremljala vas bo preko njegovih karmičnih čeri in še kasneje, ko bo leto že minilo.

Mehka vezava, 14,0 x 21,0 cm, 480 strani.