Količina:

0


Znesek:

0,00

Sporočilo tišine

Sporočilo tišine
  • Redna cena:

    20,90 €

  • Popust:

    1,05 € (5%)

  • Spletna cena:

    19,86 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Sporočilo tišine je porojeno iz globoke tišine, zato ima moč, da nas popelje prav v tisto tišino, iz katere izvira. Namen te knjige je, da nam pomaga odstraniti tisto, kar nas ločuje od našega pristnega jaza. Pomaga nam osvoboditi se trpljenja in zapletov, ki jih ustvarjamo, kadar razmišljamo površinsko. Namesto trpljenja obstaja še druga, manj boleča pot bivanja. Na njej nas nezmotljivo vodi nevidna in neslišna moč tišine, ki kraljuje v ozadju vseh zunanjih pojavov.

Ko navežemo stik z notranjo tišino, tedaj najdemo tudi pravi stik s seboj. V nas se porodi občutek neizmernega miru. In znotraj tega miru – velika radost. Globoko v nas, naše najgloblje, neuničljivo bistvo. In v središču njegovega jedra – sveto, neskončno ustvarjalna maternica vsega življenja. Neizgovorljivo, popolno.

Avtor Eckhart Tolle je eden najvplivnejših duhovnih učiteljev današnjega časa. Njegovi knjigi 'ZDAJ! Resnično tvoj je samo ta trenutek' in 'Nova zemlja' sta slovenski in svetovni uspešnici, prevedeni v več kot trideset jezikov.

Trda vezava, 20,5 x 14,5, 160 strani.

O AVTORJU:
Eckhart Tolle je bil rojen v Nemčiji, kjer je preživel prvih trinajst let. Po diplomi na Univerzi v Londonu je začel delati kot raziskovalec in doktorski kandidat na Univerzi v Cambridgeu. Ko je bil star 29 let, je doživel globoko duhovno preobrazbo in postal tako rekoč nov človek. Preobrazba ga je usmerila na povsem novo življenjsko pot. Naslednja leta je posvetil razumevanju, povezovanju in poglabljanju te preobrazbe. Nanj se je obračalo vse več ljudi, ki so jih zanimale njegove življenjske izkušnje, in tako je sčasoma začel v Londonu delati kot svetovalec.

Od leta 1996 živi v Vancouvru v Kanadi. Veliko potuje, predava in vodi seminarje ter delavnice po vsem svetu. Ob tem ne izpostavlja in ne izključuje nobene duhovne tradicije ali religije. V svojih predavanjih jasno in povsem razumljivo posreduje preprosto, a globoko sporočilo: »Je izhod iz trpljenja, je pot v mir. Potrebna je le svetloba zavesti. Vi ste ta svetloba.«

Eckhart Tolle je zasnoval in ustanovil tudi projekt spletne televizije Eckhart TV, ki je namenjen razvoju človekove zavesti in v katerem skupaj z gledalci ter znanimi gosti obravnava aktualne življenjske teme. Njegovi knjigi ZDAJ! Resnično tvoj je samo ta trenutek in Nova ZEMLJA se uvrščata med najvplivnejša duhovna gradiva sedanjega časa.