Količina:

0


Znesek:

0,00

Vse, kar želite svojemu otroku

Vse, kar želite svojemu otroku
  • Redna cena:

    22,60 €

  • Popust:

    1,13 € (5%)

  • Spletna cena:

    21,47 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Avtorja dr. Wayna W. Dyerja poznamo po uspešnicah 'Življenje kot igra' in 'Verjemite in videli boste'. Tokrat se predstavlja s knjigo o vzgoji otrok v ustvarjalne, odgovorne, čustveno zdrave in notranje bogate posameznike.

Vsak starš svojemu otroku želi le najboljše, vendar je vzgoja lahko včasih zelo trd oreh, lahko pa je tudi mnogo bolj lahkotna. Knjiga Vse, kar želite svojemu otroku vam zagotavlja prav to – vodila vas bo v situacijah, v katerih potrebujete zanesljiv nasvet kako otroka na pravi način usmerjati, kako ponuditi pozitivne rešitve in se lažje, brez napetosti, soočiti z izzivi.

Avtor knjige, dr. Wayne W. Dyer, je doktoriral iz vzgojnega svetovanja. Knjigo je napisal na osnovi svojega svetovalnega dela s starši in izkušenj iz življenja z lastnimi osmimi otroki, ki jih podaja v jasni in izjemno uporabni obliki. Dodana vrednost knjige je, da ne ostane zgolj pri teoriji, temveč avtor ponudi preizkušene nasvete in spodbude, kako vplivati na otroka v povsem konkretnih, prijetnih, pa tudi zelo težavnih okoliščinah: kako doseči, da otrok ne bo razvajen, da bo razvil samodisciplino in znal sprejeti odgovornost za svoja dejanja.

Avtor spregovori o tem, kako otroku predstaviti jasne meje, mu izreči ustrezno opozorilo in ga spodbuditi k sodelovanju. Svetuje tudi, kako se odzvati v primeru otrokove žalosti, stiske in strahu, jeze, pritoževanja ali izsiljevanja, kdaj otroka pohvaliti, nagraditi in ga podpreti, da bo lahko izrazil svoje ideje in talente.

Knjiga 'Vse, kar želite svojemu otroku' je unikatna predvsem zaradi tega, ker starše uči, kako ustvariti družinsko ozračje, kjer se bodo stkale iskrene vezi, občutki varnosti in ljubljenosti. Njeni nasveti vam bodo pomagali, da bo imel otrok v vseh obdobjih svojega odraščanja dobro življenjsko popotnico: visoko motivacijo, optimizem in navdušenje nad življenjem.

Knjiga, ki prinaša spremembe za vas in vašega otroka:
- Z vašo pomočjo bo otrok pridobil visoko raven samospoštovanja in samozavesti. Počutil se bo uspešnega in razvil trden, odločen in pokončen značaj.
- Osvojil bo samodisciplino in vztrajnost, s tem pa močan občutek nadzora nad svojim življenjem.
- Imel bo visoko motivacijo, optimizem in navdušenje nad življenjem, s čimer bo vedno znal poiskati izhod iz težavnih situacij in učinkovito reševati probleme.
- Znal bo uživati in ceniti življenje vsak trenutek.
- Pomagali mu boste razviti kvaliteten življenjski slog in zdrav odnos do telesa in duha.
- Sposoben bo ohraniti notranji mir in veselje, tako da ga ne bodo hromila čustva zaskrbljenosti, tesnobe, krivde in jeze.
- Razvil bo ustvarjalni in iskrivi duh, ki ga bo notranje izpolnjeval. Izražal bo edinstvenost, osvobojen strahu pred neuspehom.
- Razvil bo spoštovanje in odgovoren odnos do narave in vseh ljudi.

»To je najboljša knjiga o starševstvu! Resnično mi je odprla oči in pokazala, kako moja dejanja, namerna in nenamerna, oblikujejo otrokovo osebnost.« - Miriam Slater, slikarka

Mehka vezava, 24 x 16 cm, 400 strani.

O AVTORJU:
Dr. Wayne W. Dyer je mednarodno priznan strokovnjak na področju razvoja človekovih potencialov, predavatelj in avtor. Kljub temu, da je svoje otroštvo preživel po različnih sirotišnicah in rejniških domovih, je premagal številne ovire in uresničil svoje sanje. Doktoriral je iz vzgojnega svetovanja na Wayne State University, bil je profesor na univerzi St. John's v New Yorku in vodil zasebno terapevtsko prakso. Dr. Dyer je avtor več kot tridesetih knjig s področja osebne rasti, med njimi mednarodnih uspešnic ter številnih avdio in video predstavitev. Pojavil se je že na tisoče radijskih in televizijskih oddajah, med drugim tudi na oddajah The Today Show in Oprah.