Vse, kar želite svojemu otroku - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Vse, kar želite svojemu otroku

Vse, kar želite svojemu otroku
 • Redna cena:

  19,90 €

 • Popust:

  1,99 € (10%)

 • Spletna cena:

  17,91 €

 • ISBN:

  9789612000646

 • Avtor:

  Wayne W. Dyer

 • Založba:

  Ganeš

 • Datum izida:

  28.01.2013

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Avtorja dr. Wayna W. Dyerja poznamo po uspešnicah 'Življenje kot igra' in 'Verjemite in videli boste'. Tokrat se predstavlja s knjigo o vzgoji otrok v ustvarjalne, odgovorne, čustveno zdrave in notranje bogate posameznike.

Vsak svojemu otroku želi le najboljše, vendar je vzgoja lahko včasih tudi zelo trd oreh. Mnogi starši se ustavijo pri vprašanjih, kam usmeriti otroka, kako reagirati v določenih okoliščinah in kako se spoprijeti z izzivi. Pot starševstva in vzgoje je lahko mnogo bolj lahkotna, kadar kot starši poznate nekatere skrivnosti in slišite nasvete, ki jih boste lahko s pridom uporabili.

Pred vami je knjiga, ki vam zagotavlja prav to – prijateljski nasvet, vodilo, predstavitev možnih rešitev in predvsem motivacijo, da boste vašemu otroku zagotovili dobro življenjsko popotnico. Vsak starš si želi, da bi njegov otrok dozorel v ustvarjalnega, odgovornega, čustveno zdravega in notranje bogatega posameznika. Kako mu pri tem pomagati, je glavno sporočilo pričujoče knjige, ki vam bo na sproščen in razumljiv način zaupala marsikateri uporaben in dragocen nasvet glede starševstva in vzgoje.

Knjiga, ki prinaša spremembe za vas in vašega otroka:
- Z vašo pomočjo bo otrok pridobil visoko raven samospoštovanja in samozavesti. Počutil se bo uspešnega in razvil trden, odločen in pokončen značaj.
- Osvojil bo samodisciplino in vztrajnost, s tem pa močan občutek nadzora nad svojim življenjem.
- Imel bo visoko motivacijo, optimizem in navdušenje nad življenjem, s čimer bo vedno znal poiskati izhod iz težavnih situacij in učinkovito reševati probleme.
- Znal bo uživati in ceniti življenje vsak trenutek.
- Pomagali mu boste razviti kvaliteten življenjski slog in zdrav odnos do telesa in duha.
- Sposoben bo ohraniti notranji mir in veselje, tako da ga ne bodo hromila čustva zaskrbljenosti, tesnobe, krivde in jeze.
- Razvil bo ustvarjalni in iskrivi duh, ki ga bo notranje izpolnjeval. Izražal bo edinstvenost, osvobojen strahu pred neuspehom.
- Razvil bo spoštovanje in odgovoren odnos do narave in vseh ljudi.

In še več, s tem, ko boste vašemu otroku pomagali najti njegove lastne bisere, boste največ naredili tudi za svojo osebnostno rast in samouresničitev.
»To je najboljša knjiga o starševstvu! Resnično mi je odprla oči in pokazala, kako moja dejanja, namerna in nenamerna, oblikujejo otrokovo osebnost.« - Miriam Slater, slikarka

Mehka vezava, 24 x 16 cm, 400 strani.

O AVTORJU:
Dr. Wayne W. Dyer je mednarodno priznan strokovnjak na področju razvoja človekovih potencialov, predavatelj in avtor. Kljub temu, da je svoje otroštvo preživel po različnih sirotišnicah in rejniških domovih, je premagal številne ovire in uresničil svoje sanje. Doktoriral je iz vzgojnega svetovanja na Wayne State University, bil je profesor na univerzi St. John's v New Yorku in vodil zasebno terapevtsko prakso. Dr. Dyer je avtor več kot tridesetih knjig s področja osebne rasti, med njimi mednarodnih uspešnic ter številnih avdio in video predstavitev. Pojavil se je že na tisoče radijskih in televizijskih oddajah, med drugim tudi na oddajah The Today Show in Oprah.