Diamant v tvojem žepu - Odkrivanje tvojega resničnega sija - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Diamant v tvojem žepu - Odkrivanje tvojega resničnega sija

Diamant v tvojem žepu - Odkrivanje tvojega resničnega sija
 • Redna cena:

  19,90 €

 • Popust:

  1,99 € (10%)

 • Spletna cena:

  17,91 €

 • ISBN:

  9789612000622

 • Avtor:

  Gangaji

 • Založba:

  Ganeš

 • Datum izida:

  23.02.2011

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Gangaji velja za eno najvplivnejših sodobnih svetovnih duhovnih učiteljic in avtoric. Za svoje življenjsko delo in izobraževalne ter dobrodelne projekte je leta 2018 prejela priznanje mirovne organizacije OZN Pathways to Peace in globalne organizacije Heart Ambassadors.
Knjigo Diamant v tvojem žepu priporoča v branje Eckhart Tolle, ki je h knjigi napisal predgovor.

Knjiga 'Diamant v tvojem žepu' je zbirka izbranih povzetkov, ki so nastajali na pogovorih med Gangaji ter iskalci miru, samouresničenja in svobode. Enostavno in neposredno razkriva temeljni duhovni nauk, direktno pot do tiste sreče, ki je naša narava in notranja moč.

Gangaji, duhovna učiteljica iz tradicije advaita, nas vešče vodi do spoznanja, da smo veliko več kot naša osebna zgodba. Izredno natančna vprašanja omogočijo zavedanje, da nismo zgolj gosto snovno telo, nismo čuti, ki izkušajo zaznave, nismo niti um, ki ustvarja misli. Namen tega revolucionarnega pristopa ni v tem, da bi kar koli pri sebi »popravljali«, temveč da bi v neposrednem spoznanju sebe uzrli to temeljno resnico.

Prednosti, ki jih bralcu prinaša v vsebini omenjen duhovni pristop:
• osvobodil se bo strahu in vloge žrtve ter osebnostnih identifikacij,
• spremenil bo svoj odnos do sebe in pridobil novo izkušnjo stvarnosti,
• doživel bo neopisljivo prisotnost in izkusil naravni občutek sreče,
• zavedel se bo, da je pretočen kot reka, ki se izlije v ocean.

»Resnica o tem kdo si, je čisto preprosta. Bližje je od tvojih misli, bližje od utripa tvojega srca, bližje od tvojega diha. Prav zdaj imaš priložnost, da se ustaviš in prepoznaš resnico o plamenu zavesti, ki je jedro tvoje biti. Če se odločiš, da jo boš zanikal, boš trpel. Če se odločiš, da se ji boš predal, boš končal vse nepotrebno trpljenje.« – Gangaji

Trda vezava, 15,5 x 25,5 cm, 243 strani.

»Gangajijine besede so prežete z izjemno živostjo in preobrazbeno močjo. To pa zato, ker veliko bolj izhajajo iz živega spoznanja resnice kot iz nakopičenega umskega znanja.« – ECKHART TOLLE

»Po svoji temeljitosti to delo presega vse, kar mi je s tega področja prišlo doslej na pot. Vesel sem, da je ta dognana knjiga končno med nami. Kvalitete se medsebojno prepletajo in dosegajo tisto presenetljivo skladje, ki so ga nekdaj imenovali modrost. Celo vrhovna modrost, ker gre za samo bistvo našega bivanja. Upam, da bo tudi vam ta knjiga pomagala odstreti prah s poslednjega zrcala.« – prof. VIKTOR GERKMAN, klinični psiholog, terapevt, astrolog in prevajalec knjige

O AVTORICI:

Gangaji je v iskanju odgovorov na vprašanja o življenju in lastni naravi raziskovala najrazličnejše poti: psihoterapijo, budizem, zen, vipassana meditacijo, astrologijo, vpliv psihotropnih substanc, umetniški ples, vizualizacijo, akupunkturo, ter sodelovala pri vodenju meditacijskega centra tibetanskega budizma. Po dolgoletnem iskanju je leta 1990 odpotovala v Indijo. Ob srečanjih z razsvetljenim mojstrom in duhovnim učiteljem H. W. L. Poonjajem – Papajijem, neposrednim učencem znamenitega Ramane Maharšija, je doživela globok notranji preobrat in prepoznala svoj resnični Jaz.

Od tedaj dalje deli to znanje z iskalci resnice na javnih predavanjih, seminarjih in odmikih v ZDA, Evropi, Kanadi, Avstraliji in Novi Zelandiji. Gangaji je ustanovila neprofitno dobrodelno organizacijo The Gangaji Foundation, ki izvaja izobraževalne in dobrodelne projekte, pri katerih sodelujejo tisoči prostovoljcev z vsega sveta. Njeno učenje je zabeleženo v številnih knjigah ter avdio in video zapisih. Preko Gangajine spletne strani www.gangaji.org se lahko povežete na njene spletne oddaje.