Onkraj razkritja materialno-duhovnega sožitja, SOŽITJA - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Onkraj razkritja materialno-duhovnega sožitja

SOŽITJA

Onkraj razkritja materialno-duhovnega sožitja
 • Redna cena:

  29,00 €

 • Popust:

  1,45 € (5%)

 • Spletna cena:

  27,55 €

 • ISBN:

  9789619265512

 • Avtor:

  dr. Lucija Mulej Mlakar

 • Založba:

  Molga

 • Datum izida:

  30.06.2015

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Namen te knjige je dodati nekaj jasnosti v svet nenehnih iskanj in vedno novih vprašanj. Avtorica skuša pokazati na oblike mišljenja in načine čustvovanja, ki so odgovorni za kvaliteto naših življenj in globine naših uvidov.

Dr.med., spec. psihiatrije Jožef Magdič nam v spremni besedi med drugim sporoča:

"Če bi me kdo vprašal, komu priporočam knjigo, bi mu odgovoril: najprej jo še in še priporočam sebi, saj sem zanjo avtorici nadvse hvaležen. Hvaležen sem za ugotovitev, da korak za korakom hodimo po poti individuacije. Bližnjce ne obstajajo. Na poti v samega sebe se torej ničesar ne da preskočiti. Bližnjice so v bistvu tudi eden od načinov mentalnega onesnaževanja, ki nas ovirajo približevanju jedra vsega, svoji duši."

Namen knjige Onkraj razkritja materialno-duhovnega sožitja je dodati nekaj jasnosti v svet nenehnih iskanj in vedno novih vprašanj. Avtorica Lucija Mulej Mlakar skuša pokazati na oblike mišljenja in načine čustvovanja, ki so odgovorni za kakovost naših življenj in globine naših uvidov. Prepričana je, da je edina prava pot poštenje kot skladnost uma, duše in duha. To definira vse ostale poti - stvari se postavijo na svoje mesto; dogodijo se energijske izravnave. Svet ni eden, mnogo jih je, vsak človek ima svojega, ima pa tudi možnost, da ga poljubno spreminja.

Poglobiti se v knjigo Onkraj razkritja, je hkrati že odločitev, raziskati te ostale svetove. V sebi vsakdo lahko začuti, kateri svet je zanj pravi in mu bo dovolil skusiti srečo. Ta je stanje duha, človek pa ima izbiro in moč, da stanje duha spremeni.

Mehka vezava, 21,0 x 14,0 cm, 111 strani.

O AVTORICI:

Izr. prof. dr. Lucija Luči Mulej Mlakar kot sociologinja in antropologinja v slovenskem prostoru utrjuje poslovno antropologijo ter menedžment osebnosti, ki je nadgradnja raznim oblikam procesiranja človeških vsebin. Razvila je metodologijo za proučevanje značajev ter smer psihosinteze, ki temelji na povezovanju inteligentnosti in inteligenc Budnjani 4 Q (racionalne, čustvene, duhovne in fizične inteligence).