Pogovori z Erosom - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Pogovori z Erosom

Pogovori z Erosom
 • Redna cena:

  33,00 €

 • Popust:

  1,65 € (5%)

 • Spletna cena:

  31,35 €

 • ISBN:

  9789619265536

 • Avtor:

  dr. Lucija Mulej Mlakar

 • Založba:

  Molga

 • Datum izida:

  05.04.2018

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Mar je srečanje z Erosom res eno takšnih, ki nas za vedno spremeni? Kot pravi avtorica, Eros išče le najbolj pogumne, da jim šepeta večne skrivnosti. Tiste, ki si upajo iskati pot tam, kjer ni še niti smeri. One, ki sledijo strasti in dovolijo, da jih prečisti, pogosto skozi bolečino in izgubo. Vse, ki ohranijo svoj jaz.

Avtorica Lucija Luči Mulej Mlakar nas v knjigi na prefinjen način usmerja, da se vprašamo, kateri jezik govorimo. Je to jezik ljubezni ali jezik moči? Kot sociologinja in antropologinja v slovenskem prostoru utrjuje poslovno antropologijo ter menedžment osebnosti, ki je nadgradnja raznih oblik procesiranja človeških vsebin.

Mehka vezava, 21,0 x 14,0 cm, 175 strani.

RECENZIJA BUKLA:
Sodobni svet slavi materializem, hit rost, moč, boj in kar je še podobnih zunanjih »vrednot«, ki pa v resnici posameznika vse bolj odtujujejo – od drugih, predvsem pa od samega sebe. Ta potem osamljen, zbegan in izgub ljen išče srečo in ljubezen na različne načine, a pogosto mu ju ne uspe najti. Preprosto zato, pojasnjuje med vrsticami avtorica te dragocene knjige, ker je izgubil kompas svoje biti in žiti. Kadar je namreč ta pravilno naravnan, v skladu z našimi resničnimi globinami, nas vodi k eni sami pomembni življenjski sili – k sili ljubezni, k bogu Erosu.

In prav njemu v usta je položila Mulej Mlakarjeva vsa dragocena sporočila v svoji novi knjigi. Eros, kot bralec hitro spozna iz zapisov različnih ljubezenskih zgodb, polnih hrepenenj in iskanj, ne uteleša le erotične, spolne energije, ampak vse tisto več, kar se odslikava v živosti, barvah, radosti ter najčistejših glasovih in vonjih ljubezni, ki jih ima v sebi prav vsak od nas. Ta edinstveni bog prav tako ni samo ljubeč in tolažeč, ampak tudi bojevniški in včasih prevarantski. Šele če se zmoremo zbuditi in si priznati, da smo tudi sami marsikdaj neznosni prevaranti in (samo)saboterji, se v nas nekaj premakne – zaradi dotika Erosa, ki nam na pot prinaša vse tisto, kar potrebujemo, da (z)rastemo, ponosno prestopimo svoje sence in gremo ljubeče naprej. Branje, ki ruši marsikatere stereotipe in navdušuje s svojo globino pa tudi mehkobo in poetičnostjo, ujeto tudi v avtoričine verze. Ti so nežno, kot je nežna sila ljubezni, vtkani med posamezna poglavja in dajejo prebranemu še večjo vrednost.

(Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 143)

O AVTORICI:
Izr. prof. dr. Lucija Luči Mulej Mlakar kot sociologinja in antropologinja v slovenskem prostoru utrjuje poslovno antropologijo ter menedžment osebnosti, ki je nadgradnja raznim oblikam procesiranja človeških vsebin. Razvila je metodologijo za proučevanje značajev ter smer psihosinteze, ki temelji na povezovanju inteligentnosti in inteligenc Budnjani 4 Q (racionalne, čustvene, duhovne in fizične inteligence).