Priročnik za mamice: kako doseči red v hiši in mir v duši - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Priročnik za mamice: kako doseči red v hiši in mir v duši

Priročnik za mamice: kako doseči red v hiši in mir v duši
 • Redna cena:

  18,00 €

 • Popust:

  9,00 € (50%)

 • Spletna cena:

  9,00 €

 • ISBN:

  9789619068083

 • Avtor:

  Holly Pierlot

 • Založba:

  Emanuel

 • Datum izida:

  16.11.2010

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Vam materinstvo jemlje vse moči? Vas jezi nered in v brezup spravljajo kupi neopranega perila? zavidate možu njegovo svobodo?

Avtorica holly Pierlot, učiteljica in mati petih otrok, se je soočala s prav takšnimi težavami. Šele po nekaj letih ji je uspelo materinstvo in njegova bremena spremiti v veselo poslanstvo, kar naj bi tudi v resnici bilo. Spremembe je prinesla z materinimi življenjskimi pravili. Hollyina pravila niso samo še en časovno urejen seznam pravil, pač pa način, kako krščanska mama odgovarja Božjemu vabilu k svetosti. S pomočjo svojih pravil lahko uredite gospodinjstvo, se približujete Bogu, bolj ljubtie moža in vzgajate dobre krščanske otroke. Holly s svojo modrostjo pove, kako se tega lotiti in kako to vsak dan tudi dejansko uresničevati.

S Hollyino pomočjo se lahko naučite oblikovati pravila, ki bodo ustrezala vam in vaši družini. Nato pa s pomočjo pravil sebe, moža in vse svoje otroke voditi po poti v nebesa!
Ideja za darilo: materinski dan, darilo mami ob rojstvu otroka, staršem ob krstu otroka, darilo za poroko.

Mehka vezava, 14,5 x 21 cm, 159 strani.

DODATEN OPIS VSEBINE:

Ko kot družinska mati in žena izkusite nemoč zaradi obilice obveznosti in opravkov, ki se vam kopičijo iz dneva v dan, vzemite v roke knjigo Priročnik za mamice… in pustite, da vas nagovori avtoričina osebna izkušnja. Spremembe v svojem življenju je dosegla s pomočjo življenjskih pravil, urejenim življenjskim urnikom, v katerem sta združeni duhovna samostanska in praktična materinska modrost. Pravila predstavljajo način, kako krščanska mati odgovarja na božje povabilo k svetosti. S pomočjo svojih pravil lahko uredite svoje gospodinjstvo, se približujete Bogu, bolj ljubite svojega moža in vzgajate dobre krščanske otroke. V svoji knjigi vam Holly pove, kako se tega lotiti in kako to tudi dejansko uresničevati.