Skrivnosti aboridžinskega zdravljenja - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Skrivnosti aboridžinskega zdravljenja

Skrivnosti aboridžinskega zdravljenja
 • Redna cena:

  17,00 €

 • Popust:

  0,85 € (5%)

 • Spletna cena:

  16,15 €

 • ISBN:

  9789616943451

 • Avtor:

  dr. Gary Holz

 • Založba:

  ENO

 • Datum izida:

  08.03.2016

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Potovanje znanstvenika z oddaljenim avstralskim plemenom. Aboridžinsko zdravilstvo, predstavljeno v knjigi Skrivnosti aboridžinskega zdravljenja, podprto s sodobno znanostjo, vključno s kvantno fiziko, nam omogoča, da se z močjo telesa, uma in duha naravnamo na zdravljenje.

Večkrat nagrajenemu fiziku, dr. Garyju Holzu, so leta 1983 diagnosticirali kronično, progresivno multiplo sklerozo. Leta 1988 je bil kvadriplegik. Nato so mu leta 1994 zdravniki povedali, da sta pred njim le še dve leti življenja. Po naključnem srečanju se je sam, na vozičku, odpravil v Avstralijo, kjer so mu pomagali, da je ozdravil in tudi odkril dar zdravljenja.

Knjigo je napisal na prošnjo aboridžinskih zdravilcev. V njej razkriva prepričanja in načela aboridžinskega zdravilstva, ki je staro več kot 60.000 let. Opisuje postopni proces, po katerem je čudežno ozdravel, sanjski čas, duhovne vodnike in telepatijo ter vlogo misli v zdravljenju in bolezni. Navaja pet ključnih korakov v aboridžinskem zdravilnem procesu, ki razkriva in reprogramira nezavedne motivacije za bolezen, nato pa omogoči zdravljenje na celični in dušni ravni.

Mehka vezava, 20 x 13 cm, 155 strani.

RECENZIJA BUKLA:
Aboridžini, avstralski staroselci, spadajo med najstarejša ljudstva sveta in njihovo tradicionalno zdravilstvo temelji na več tisočletij starih modrostih jasnovidcev, duhovnih vodnikov, plemenskih starešin in modrecev. Njihova znanja in veščine so zahodnemu civiliziranemu svetu, ki temelji na znanstveno potrjenih dokazih, dokaj nerazumljiva in večina ljudi je do njih precej nezaupljiva. A priznani znanstvenik, fizik in uspešen podjetnik, dr. Gary Holz, se je v svojem zadnjem, obupnem poskusu, da bi premagal multiplo sklerozo, sam na invalidskem vozičku odpravil k njim po pomoč. V nedotaknjenem svetu avtohtonega aboridžinskega plemena se je z zdravilko Rose v petih ključnih korakih lotil tehnik za zdravljenje telesa, uma in duha. Resnična, navdihujoča zgodba o potovanju v srce ponuja vpogled v starodavni sistem zdravljenja, ki lahko prebudi tudi človekove skrivne notranje zmogljivosti in darove.

(Renate Rugelj, Bukla 120-121)