Količina:

0


Znesek:

0,00

Odvadite se biti to, kar ste

Odvadite se biti to, kar ste
  • Redna cena:

    27,90 €

  • Popust:

    1,40 € (5%)

  • Spletna cena:

    26,51 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Kako se znebiti starega uma in ustvariti novega. Najpomembnejša navada, ki se je lahko znebite, je, da se odvadite biti to, kar ste! Ko razmišljam o vseh knjigah o ustvarjanju življenja, kakršnega si želimo, spoznavam, da marsikdo še vedno išče pristope, ki temeljijo na trdnih znanstvenih dokazih – metodah, ki dejansko učinkujejo. Ampak izsledki novih raziskav možganov in telesa, uma ter zavesti – pa tudi kvantni skok pri našem razumevanju fizike – nakazujejo na razširjene možnosti izkoriščanja tega, kar v sebi prepoznavamo kot svoj potencial.

Sem kiropraktik, vodim kliniko za integralno zdravljenje, delujem pa tudi kot predavatelj na področjih nevroznanosti, delovanja možganov, biologije in možganske kemije. Imam čast, da lahko sodelujem pri prebojnih raziskavah – ne samo da preučujem našteta področja, ampak tudi opazujem učinke omenjene nove znanosti na običajne ljudi, kot ste vi in jaz.

To je trenutek, v katerem možnosti nove znanosti postanejo resničnost.Tako sem bil priča nekaterim osupljivim spremembam na področju zdravja posameznikov in kakovosti njihovih življenj, ko resnično spremenijo svoj um. V zadnjih nekaj letih sem imel priložnost pogovoriti se s številnimi ljudmi, ki so odpravili težke zdravstvene tegobe, ki so veljale bodisi za neozdravljive ali trajne. Tradicionalna medicina je te ozdravitve označila za spontane remisije. Temeljito sem preučil dogajanje v notranjosti teh posameznikov in postalo mi je jasno, da je pri ozdravitvah igral izjemno pomembno vlogo tudi um.
- Joe Dispenza

„Smo sredi nove dobe osebnostne rasti, kakršni še nismo bili priča. V njej se je ustvarila zanka povratnih informacij, ki povezuje najnovejša dognanja nevroznanosti in starodavno prakso meditacije. Dr. Joe Dispenza v novi knjigi mojstrsko, a vseeno razumljivo pojasni delovanje naših možganov in teles. Teorijo potem prenese v prakso, in sicer v obliki štiritedenskega programa temeljnih osebnostnih sprememb. Pokaže, kako lahko s strukturiranim programom meditacije zavestno premrežimo svoje nevronske mreže, da bi okrepili ustvarjalnost in občutke radosti.“
– dr. Dawson Church, avtor knjižne uspešnice The Genie in Your Genes (EFTuniverse.com)

Mehka vezava, 14,0 x 22,0 cm, 400 strani.

RECENZIJA BUKLA:

"Ali že leta in leta vsako jutro zajtrkujete eno in isto, greste po isti poti v službo, se proti večeru zavlečete na kavč in na televiziji gledate bolj ali manj podobne stvari, nato greste spat, naslednje jutro pa znova ponovite vse od začetka? Če je tako, se ne čudite, da ste postali ujet­nik svojega življenja, je že takoj na začetku zelo neposreden avtor te knjige. Joe Dispenza, priljubljeni doktor kiropraktike, raziskovalec in avtor knjig za izboljšanje kakovosti življenja na vseh ravneh, v tokratnem delu razkriva, kako se osvobodimo omejujočih misli, zaradi katerih ne moremo preseči svoje realnosti. Kajti prav um je tisti, ki sproži delovanje vsega, pojasnjuje Dispenza in ob številnih konkret­nih primerih pokaže, kako lahko ob poznavanju zakonov kvantne fizike in številnih drugih znanosti spremenimo svoje življenje. Z nazorno predstavljenimi metodami za spreminjanje delovanja uma in s preprostimi, a učinkovitimi vajami nas postopoma vodi v drugačno realnost. Knjiga, ki uči novih modrosti z opuščanjem starega in sprejemanjem dejstva, da smo lahko kos prav vsemu – le stara prepričanja je treba enkrat za vselej pustiti za sabo!"  - Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 148

O KNJIGI V MEDIJIH:

Portal Navdihni me >>
Portal Govori.se/astro >>