Količina:

0


Znesek:

0,00

Preden sem: Neposredno prepoznanje resnice

Preden sem: Neposredno prepoznanje resnice
 • Redna cena:

  24,00 €

 • Popust:

  1,20 € (5%)

 • Spletna cena:

  22,80 €

 • Najboljša cena* v 30 dneh: 22,80 € (0%)
 • ISBN:

  9789617033380

 • Avtor:

  Mooji

 • Založba:

  Primus

 • Datum izida:

  13.03.2019

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Izdaja 'Preden sem' je izbor pogovorov med srčnim duhovnim učiteljem iz tradicije advaita, Moojijem, ter iskalci resnice, svobode in miru. Mooji včasih odgovarja s humorjem, včasih nežno, v nekaterih primerih ostro, zmeraj pa ljubeče, tistim, ki sprašujejo in govorijo o strahu, trpljenju, zmedenosti, odnosih, duhovni praksi in o tem, kako živeti v miru.

Njegove besede so odločno povabilo k raziskovanju narave resničnega Jaza in k počitku brez truda v polnosti in praznini bivanja sámega. Njegovi odgovori spodbujajo, izzovejo in zmeraj razsvetljujejo. Ljudje, ki se jih Moojijeve besede globoko dotaknejo, jih želijo seveda vzeti s seboj domov.

Prav zato je Moojijeva duhovna skupnost, sangha, z ljubeznijo v zelo kratkem času zbrala zapise satsangov v knjigi 'Preden sem'. Knjiga je bila zmeraj priljubljena. Po štirih letih vam ponujamo to prečiščeno in razširjeno izdajo 'Preden sem'.

Mehka vezava, 14,0 x 22,0 cm.

O AVTORJU:
Anthony Paul Moo-Young, znan kot Mooji, se je rodil 29. januarja 1954 v Port Antoniu na Jamajki. Leta 1969 se je preselil v Veliko Britanijo. Delal je kot portretist, potem pa kot slikar, kasneje pa kot učitelj na Brixtonski fakulteti. Dolgo časa je bil znan kot Tony Moo, danes ga poznamo pod imenom Mooji. Mooji je neposredni sledilec slavnega Advaita Guru -Sri Harilal Poonja ali Papajo, kot so ga klicali njegovi privrženci in učenci

Ko je leta 1987 Mooji spoznal krščanskega mistika, je to popolnoma preoblikovalo njegovo življenjsko pot. V kratkem času je doživel korenito spremembo zavesti. Ko je doživel duhovno prebujenje, mu je globoka notranja preobrazba prinesla veliko čudovitih izkušenj in mistične vpoglede. Čutil je močan veter sprememb, kar je v njemu povzročilo globoko potrebo, da se popolnoma predaja Božji volji. Kmalu zatem je prenehal poučevati kot učitelj, zapustil svoj dom in začel življenje, ki temelji na preprostosti in sledenju Božje volje, ki se spontano manifestira v njem.

V njegovo življenje je prišel čudovit notranji mir in tako je ostalo vse do danes. Od leta 1999 ima Mooji satsange v obliki spontanih srečanj ter taborov in sestanke s številnimi privrženci iz vsega sveta, ki bi ga radi videli v iskanju neposredne izkušnje in resnice.