Refleksoterapija dlani in zob - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Refleksoterapija dlani in zob

Refleksoterapija dlani in zob
 • Redna cena:

  25,00 €

 • Popust:

  1,25 € (5%)

 • Spletna cena:

  23,75 €

 • ISBN:

  9789619289310

 • Avtor:

  Jeanette Korenc Lafer

 • Založba:

  Studio 37 -Advertising And

 • Datum izida:

  08.02.2015

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Roke so poleg stopal najbolj oživčen del telesa in zato se refleksoterapija dlani lahko postavi ob bok refleksoterapiji stopal. V knjigi je natančno predstavljena anatomija dlani in seveda topografija refleksnih con dlani, prednost refleksnoconske masaže dlani in njen potek ter pomen te masaže za usklajevanje organskih funkcij in gibljivost sklepov.

Doslej smo refleksoterapijo povezovali s stopali in opaznimi učinki, ki jih znajo iz podplatov ob polnjenju vdolbin in praznjenju vzboklin izvabljati spretni prsti terapevtov. Refleksoterapija dlani in refleksoterapija zob sta novosti; obvlada ju morda le nekaj refleksoterapevtov.

Knjiga višje medicinske sestre in refleksoterapevtke Jeanette Korenc Lafer, ki ima vse zasluge, da je refleksoterapevt v Sloveniji poklic, pa nam daje možnost, da si bolečino, pa tudi stresne odzive subtilno odpravimo sami. Če podplate težko dosežemo, so dlani in zobje na dosegu naših rok.

Roke so poleg stopal najbolj oživčen del telesa in zato se refleksoterapija dlani lahko postavi ob bok refleksoterapiji stopal. V knjigi je natančno predstavljena anatomija dlani in seveda topografija refleksnih con dlani, prednost refleksnoconske masaže dlani in njen potek ter pomen te masaže za usklajevanje organskih funkcij in gibljivost sklepov. Poglavje o refleksoterapiji zob, tudi tu je obilje zelo nazornih predstavitev v barvah, nudi spoznanja o možni povezavi med obolenjem zob, obzobnih tkiv in sistemskimi boleznimi. Refleksoterapevti in vsi drugi, ki bi si radi pomagali sami, bodo našli natanka napotila, kako poiščemo refleksne cone in kako ugotovimo možen vzrok za nastale bolečine; v knjigi so opozorila in izhodišča, kako z uporabo vedenj iz knjige lahko preprečimo tudi celo vrsto obolenj.

Trda vezava, 26 x 19 cm, 70 strani.